søndag, juni 13, 2021

Denne hårfargen vil mange oss ha nå

Mest lest nå

Hårtrender forandrer seg stadig vekk og det er ikke så lett å følge med i svingene. Men det er spesielt én hårfarge som frisørene mener at vil vil se mye fremover.

Fargen er verken brun eller blondt, men en mellomting, såkalt «bronde».


– Bronde er det stor stemning for i 2021, og jeg er helt for det. Be frisøren din om å beholde din naturlige dimensjon og tilsett varme honningkaramell-toner blandet med rik sjokolade for å gi håret et ekstra snev av varme, sier grunnlegger og direktør av nettstedet Blondee Williams til den australske nettsiden Beauty Crew.

Foto: Canva.com

Markus Musum Helgesen, frisør ved Haux i Oslo, sier til KK at det stemmer at fargen «bronde» er i vinden.

– Jeg tror mange velger å gå for en slik farge både fordi de ønsker seg et fint, naturlig resultat med en del spill og fordi folk har blitt mer opptatt av at håret skal se sunt og friskt ut.

Stjerner som Gisele Bündchen har skaffet seg denne hårfargen.

Så hvordan kan man oppnå denne fargen?

– Bronde-fargen er en blanding av blondt og brunt noe som gjør at kontrasten i håret kommer frem. For å skape spillet blir ofte Balayage/folayage teknikkene brukt. For å skape enda mer dybde så kan du legge en mørkere tone mellom. Så er det korrigeringen som avgjør hvilke tone du går for. Kaldt eller varmt, sier Line Jøssang hos Gevir i Oslo til KK.

Hun forklarer videre:

– Fargene toffee/karamell er farger som fremhever både hud og øyenfargen som komplimenterer både blå/grønn/brunt. Teknikken er perfekt å bruke om du ønsker et dust naturlig resultat eller enda mer kontrast. Det som er likheten for begge deler er at de blonde tonene øker mot ansiktet og at dybden er mer på krona og i underhåret.

Ønsker du å følge trendene kan dette altså fargen å gå for nå i vår.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter