in ,

Denne hunden er trent til å skremme bort bjørner – se hva han gjør når en hjortekalv kommer på besøk

Møt hunden Mishka! Han er en dyktig hund som er godt trent til et spesielt oppdrag.

Mishka jobber nemlig som en såkalt «wildlife service dog» som innebærer at han for eksempel hjelper til med å skremme bort bjørner som kommer for nært inn på mennesker.

For å hjelpe mennesker med å jage bort bjørner som kommer for tett på, så har Mishka lenge blitt trent opp til å være svært tøff og til å virke sint for å kunne skremme bort bjørnene etter beste evne. Det skjer gjerne at bjørner er blitt for tamme og ikke helt forstår at de skal leve i naturen og ikke i nærheten av mennesker.


Å skremme bort bjørnen er det eneste som hjelper dersom de er blitt for tamme, og da er hunder som Mishka gode å ha da han kan bjeffe og virke truende, men når Mishka ikke er på vakt er han en svært snill hund som er full av kjærlighet. Det viser dette klippet som har blitt vist mer enn en million ganger på YouTube.

I videoen får vi se Mishka, som elsker å kjøre bil, når han er med til veterinæren. Denne gangen er han ikke alene i baksetet, men må dele med en annen firbent en, en hjortekalv som tas til veterinæren for en sjekk.

På kjøreturen tar Mishka tar godt vare på hjortekalven, det virker nesten som at han prøver å berolige den, og når de kommer ut av bilen så dilter hjortekalven etter sine nye, trygge firbente venn.

Noe så herlig! Se den fine videosnutten her, og del den gjerne videre med andre dyrevenner! 🙂

LES OGSÅ: Det søte vennskapet mellom den smilende hunden og den gretne katten har tatt av på nettet

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Kraftig økning i boligbranner i fjor

dorthe skappel

Snart premiere på «Farmen kjendis» – Jeg er livredd