torsdag, januar 20, 2022

Denne hunden meldte seg selv savnet hos politiet

Mest lest nå

Hunder er noen smarte og sjarmerende dyr. De er gode på å finne veien og ofte gode på å få det som de vil!

På en politistasjon i Texas, USA, hendte det noe overraskende og artig en dag, som fikk samtlige politibetjenter som var på jobb til å le godt, meddeler BoredPanda.

Det var en vanlig arbeidsdag, inntil dørene åpnet seg og en hund kom ruslende inn. Den gikk like til resepsjonen og henvendte seg til en betjent, ved å legge frem potene høflig på disken og oppnå øyekontakt med betjenten.


Det var som om den ville meddele at «Her er jeg, uskadd og hel.»

Foto: Facebook

Hunden hadde nemlig stukket av fra hjemmet, og eierne var i full sving med å lete etter sin firbente venn, som senere viste seg på hete Chico.

Foto: Facebook

Politibetjentene ble svært begeistret for besøket og begynte raskt å kaste på en tennisball de hadde liggende, og tok en lekepause med den uventede gjesten.

Navnelappen manglet fra halsbåndet

Da politibetjentene hadde lekt og kost en stund med Chico, bestemte de seg for å hjelpe hunden trygt hjem. Det ble verre enn først tenkt, ettersom navnelappen hadde falt av halsbåndet.

Dermed ble dyrebeskyttelsen tilkalt, for å undersøke om Chico var microchippet.

Chico, den lille luringen, ønsket derimot ikke å bli værende for å vente på dyrebeskyttelsen, så han snek seg ut, like raskt som han hadde kommet inn.

Heldigvis kunne familien hans senere meddele at han hadde gått rett hjem og var i god behold! Kanskje betjentene får besøk igjen en vakker dag, Chico bor nemlig ikke lange stykket unna.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
245FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter