torsdag, april 2, 2020

Denne jenta ble mobbet for håret sitt – læreren hylles for sin kreative løsning

Mest lest nå

Min kone er en sykepleier. Min kone er en helt.

Mannen skriver brev om konen sin: Hun vil kysse barnet, hun vil kysse meg, og så vil hun gå å ta vare på folk som har den verste dagen i hele sitt liv.

Henriette Steenstrup i viruskrangel med Henriette Lien

Henriette Steenstrup reagerer kraftig på en del ting Henriette Lien skriver om koronaviruset på Instagram-kontoen sin. Hun mener Lien mangler dømmekraft og sprer usannheter. -...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Når barn mobbes er det helt avgjørende at voksne rundt barnet fanger dette opp og gjør noe med det. Lærere, fotballtrenere og foreldre er ofte personer som har mulighet til å avdekke mobbing.

Kinsie Johns er lærer i tredje klasse. Denne læreren elsker jobben sin og gjør alt hun kan for å forhindre at noen av elevene sine ikke har det bra. Hun fokuserer i stor grad på et trygt og inkluderende klassemiljø, der alle skal føle seg sett og hørt. Det skriver nettstedet Inspiremore.

Facebook/Kinsie Johns

Avdekket mobbing

En dag ble hun rasende, da hun fant ut at en av hennes elever ble plaget og mobbet av de andre elevene. Den stakkars jenta ble fryst ut av de andre ettersom hun var litt annerledes på håret.

Måten denne læreren ordnet opp i dette på synes vi var strålende.Neste dag på skolen, sjokkerte Kinsie hele klassen.

Hun kom nemlig inn i klasserommet med akkurat den samme frisyren som jenta hadde blitt mobbet for. Kinsie er en veldig populær lærer og et stort forbilde for elevene, noe som gjorde at neste dag begynte omtrent alle jentene å gå med den samme hårsveisen.

Facebook/Kinsie Johns

Støtten som denne jenta fikk fra læreren sin betydde enormt mye for henne. Hun ble inkludert av de andre jentene og følte seg deretter trygg på skolen.

Kinsie forteller ifølge Inspiremore at hun jobber med at elevene skal forstå at det skal være greit å være seg selv. Alle trenger ikke være like, og alle skal selv bestemme hvordan de vil se ut.

Den kreative løsningen til læreren har fått applaus og oppmerksomhet fra mennesker over hele verden. Hva synes du om måten hun håndterte problemet på? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook!

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

EU-politiker hever stemmen – Steng dyremarkedene i Kina nå!

Den svenske EU-parlamentarikeren Fredrick Federly vil stenge dyremarkedene i Kina, skriver han i en debattartikkel i svenske Expressen. Det har vært mange spekulasjoner rundt oppstandelsen...

Nå bør du bytte strømavtale – prisene er historisk lave

Spotprisene på strøm er historisk lave, og det er store forskjeller mellom dyreste og billigste avtale. Nå oppfordrer forbrukerrådet alle til å bytte avtale. Strømprisene...