Hjem Historier fra livet Denne jenta ble mobbet for håret sitt – læreren hylles for sin kreative løsning

Denne jenta ble mobbet for håret sitt – læreren hylles for sin kreative løsning

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Når barn mobbes er det helt avgjørende at voksne rundt barnet fanger dette opp og gjør noe med det. Lærere, fotballtrenere og foreldre er ofte personer som har mulighet til å avdekke mobbing.

Kinsie Johns er lærer i tredje klasse. Denne læreren elsker jobben sin og gjør alt hun kan for å forhindre at noen av elevene sine ikke har det bra. Hun fokuserer i stor grad på et trygt og inkluderende klassemiljø, der alle skal føle seg sett og hørt. Det skriver nettstedet Inspiremore.

Facebook/Kinsie Johns

Avdekket mobbing

En dag ble hun rasende, da hun fant ut at en av hennes elever ble plaget og mobbet av de andre elevene. Den stakkars jenta ble fryst ut av de andre ettersom hun var litt annerledes på håret.

Måten denne læreren ordnet opp i dette på synes vi var strålende.Neste dag på skolen, sjokkerte Kinsie hele klassen.

Hun kom nemlig inn i klasserommet med akkurat den samme frisyren som jenta hadde blitt mobbet for. Kinsie er en veldig populær lærer og et stort forbilde for elevene, noe som gjorde at neste dag begynte omtrent alle jentene å gå med den samme hårsveisen.

Facebook/Kinsie Johns

Støtten som denne jenta fikk fra læreren sin betydde enormt mye for henne. Hun ble inkludert av de andre jentene og følte seg deretter trygg på skolen.

Kinsie forteller ifølge Inspiremore at hun jobber med at elevene skal forstå at det skal være greit å være seg selv. Alle trenger ikke være like, og alle skal selv bestemme hvordan de vil se ut.

Den kreative løsningen til læreren har fått applaus og oppmerksomhet fra mennesker over hele verden. Hva synes du om måten hun håndterte problemet på? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook!

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com