lørdag, oktober 24, 2020

Denne katten har to ansikt

Mest lest nå

Kvinnen adopterer en pitbull. Hunden klarer ikke slutte å klemme henne

Kayla Filoon (20) jobbet frivillig ved siden av studiene som hundepasser ved et hundepensjonat for hjemløse hunder. En dag kom pitbullen Russ inn. Og...

Katter kommer i mange forskjellige farger og mønstre. Det er ikke så uvanlig at en katt har forskjellige fargene på øynene, men katten Quimera har også to klare farger i ansiktet, nøyaktig delt på midten.

Hun ser nesten ikke helt ekte ut, katten som bor i Buenos Aires, Argentina. Men det er hun altså, og hun har mange fans over hele verden. Hun har til og med en egen Instagramside med hele 92 000 følgere, og har også Facebook og TikTok-sider hvor man kan se bilder og videoer av den helt spesielle katten. Katten sitt venste ansikt er sort med blått øye, mens hennes høyre ansikt er orange med gulbrunt øye. Øynene har klare, sterke farger.


Til tross for sin berømthet er Quimera en rolig katt med potene godt plantet på jorden.Det hun liker aller best er å slappe av hjemme i trygge omgivelser. Hun er en leken katt, som finner på mye sprell. En kan vel godt si at hun er sjefen i huset.

Er hun ikke nydelig?

Mennesker over hele verden har latt seg begeistre av Quimera og hyller henne på ulike måter. Fans har blant annet tatovert henne på armen, og det har blitt tegnet portrett av henne.

Her kan du se en flott tegning av den fine pusen, sendt fra en som som har latt seg fascinere.

Er hun ikke flott? Del gjerne videre bildene av Quimera med dine dyreglade venner, slik at de også kan få se denne spesielle og nydelige katten. Følg henne gjerne på instagram eller Facebook for flere bilder <3

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter