tirsdag, januar 28, 2020
Dyr Denne kvinnen adopterte en neglisjert hund - 3 uker...

Denne kvinnen adopterte en neglisjert hund – 3 uker senere får hun verdens beste takk

-

Hunden Grayce ble raskt et internettfenomen da en helt spesiell video ble publisert på Youtube. 

Grayce hadde vært mor i noen dager da matmor Stevoni Wells Doyle fant frem kamera for å filme det store kullet valper. Kanskje begynte Grayce å kjenne litt på presset av alt ansvaret 11 valper medfører?

Hun begynte nemlig å legge en og en valp i matmors fang.

Jeg tror hun begynte å bli usikker som uerfaren mor. Hun trengte litt støtte og hjelp fra noen hun stoler på, sier matmor Stevoni Wells Doyle til The Dodo.

En tøff fortid

Det hører med til historien at Grayce nylig var blitt adoptert av Stevoni Wells Doyle. Hun hadde blitt mishandlet av sine tidligere eiere, og ble omplassert til Stevoni tre uker før hun fødte valpene.

Foto: Stevoni Wells Doyle

Grayce er ikke den første hunden som er blitt reddet av Stevoni Doyle. Hun forteller til The Dodo at hun har vært fostermor for hundrevis av hunder, men det er første gang hun har opplevd at en hund har gitt henne alle valpene sine.

Nå er hun i alle fall overøst av kjærlighet.

Foto: Stevoni Wells Doyle

Jeg ble beæret over at hun valgte å legge alle valpene sine i fanget mitt. Det viser at hun stoler på meg, jeg er fremdeles helt overveldet av kjærligheten hun viser, sier Stevoni.

Og det er ikke rart at videoklippet har fått stor oppmerksomhet. Har du sett noe så søtt? 

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Etter over 20 år alene: Ullared-Maritta (75) har endelig funnet kjærligheten

Den populære TV-serien "Ullared" har rullet over norske TV-skjermer i mange år, og gitt oss uforglemmelige opplevelser med Maritta og søsteren Gunnel og bestevennene...

John Arne Riise kjøper gaver til kona for 25.000 kroner i måneden

Tidligere fotballspiller John Arne Riise (39) har et svært høyt forbruk. Det kom frem da han deltok i TV-programmet "I lomma på Silje". I snitt...

Sissel Kyrkjebøs datter går i morens fotspor – Slik ser hun ut nå

Sarah Kyrkjebø Skoller (20) har blitt en voksen dame, og har valgt å gå i morens fotspor. Før jul, var hun med moren på...