Forsiden Nyttig Denne kvinnen har løst et verdensmysterium - Her skjuler de "forsvunne strømpene"...

Denne kvinnen har løst et verdensmysterium – Her skjuler de «forsvunne strømpene» seg

Du har garantert opplevd det. Du har garantert klødd deg i hodet og irritert deg. Hvor blir alle sokkene av, som du var sikker på fikk seg en runde i vaskemaskinen?

Det evinnelige problemet er velkjent for de fleste av oss. Plutselig har vi 10 single strømper og kan ikke forstå hvor de andre har tatt veien. «Vaskemaskinen spiser strømper,» hevder du kanskje, og påstanden er gjerne ikke så langt fra sannheten.

Aha-opplevelse

Amerikanske Sarah Rose hevder nemlig å ha funnet svaret på mysteriet. Som så mange andre kunne ikke Sarah forstå hvor alle strømpene ble av. Men ved en nærmere undersøkelse av tørketrommelen sin, fikk hun en aha-opplevelse. Hun gjorde en oppdagelse som hun raskt delte med omverden på Twitter.

– Nå føler jeg meg ikke som en glaning lenger. Nå som jeg endelig kan finne strømpene mine, skriver hun på Twitter hvor hun har delt et bilde av synet som møtte henne og ektemannen da de åpnet filteret til tørketrommelen.

LES OGSÅ
Slik skal sushien egentlig spises - de fleste gjør det helt feil

Foto: Twitter

Da de åpnet tørketrommelens filter, veltet det ut med strømper.

Foto: Twitter

Utenom strømpene fant ekteparet også mange mynter i filteret.

LES OGSÅ
Supertriks - Derfor skal du spraye eddik rundt vinduene

Tweeten og bildene til Sarah har gjort at svært mange mennesker har funnet løsningen på spørsmålet om hvor strømpene blir av. Over 62.000 mennesker har likt og delt informasjonen fra den amerikanske kvinnen.

Foto: Twitter

Hvor finner du dette filteret?

Du kjenner sannsynligvis til filteret som alle tørketromler har, det som smaler opp lo. Dette filteret bør renses hver gang du har brukt tørketrommelen.

Men kondensatoren, som er noe mer gjemt i trommelen, bør også renses jevnlig. Det er i dette filteret Sarah fant alle strømpene sine.

Sjekk bruksanvisningen for din tørketrommel. En del nyere maskiner har selvrensende kondensator og skal ikke renses manuelt.

Del gjerne løsningen på det den gamle gåten videre med venner og familie! 

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet