Hjem Sosiale eksperiment Denne mannen viser at de rikeste menneskene ikke alltid er de som topper skattelistene!

Denne mannen viser at de rikeste menneskene ikke alltid er de som topper skattelistene!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den indiske skuespilleren Varun Pruthi fortsetter sin kampanje hvor han hjelper fattige mennesker i India. Han lager youtube filmer av det meste han foretar seg, og kanalen hans har snart 200.000 følgere. Varun har imidlertid ikke bare blitt rost for sine handlinger i India. En av tingene Varun  gjør er å dele ut 1000 rupee (ca 129,-norske kroner) til fattige folk på gaten. Når han gir dem pengene sier han at «gud sendte meg til deg». Dette har gjort at en del folk mener at Varun utgir seg for å være en slags Messias.

Uansett hva man måtte mene om fremgangsmåten til Varun så skaper han filmer som setter fokus på det å hjelpe mennesker i nød. Den videoen vi skal dele med dere nå viser en storsinnet gateselger. Varun kjøper en vare av han, som egentlig koster 10 rupee. Varun gir mannen 1000 rupee. Men gateselgeren vil ikke ha alle disse pengene. Han haster etter Varun og ber han om å gi pengene til noen som trenger dem mer enn han.

Se den fine scenen utspille seg her:

[mashvideo]

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com