Hjem Hjernetrim Denne optiske illusjonen sier noen om hvilken type du er på arbeidsplassen

Denne optiske illusjonen sier noen om hvilken type du er på arbeidsplassen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Er du en som alltid prokrastinerer eller har du stålkontroll på tid og tempo? Ta en titt på bildet som hevder å si noe om hvilken type du er…

En optisk illusjon som går sin seiersgang på TikTok avslører om du er arbeidsnarkoman eller om du aldri klarer å fullføre oppgaver i tide.

Dette bildet kan fortelle deg om du bruker for mye tid på jobben, eller om du bør ta en grundig titt på hvordan du organiserer livet ditt.

Bildet, som også er omtalt av den britiske avisa Daily Mail, ble opprinnelig delt av innholdsskaperen Mia Yilin på TikTok, hvor det så langt har fått nesten 100 000 visninger. Det er 8519 personer som har likt illusjonen hennes.

Her er illusjonen igjen. Dersom du ønsker å teste deg selv, så vær forsiktig når du scroller nedover. Svarene på «testen» til Mia Yilin kommer nemlig under bildet.

Hva er det første du ser?

«Hvis du så hånden først, er du en mester på selvdisiplin og kontroll. Når det kommer til å styre tiden og arbeidet ditt så har du tatt det til et nivå som kan kalles vitenskap. Pass på at du av og til gir deg selv litt rom for å slappe av, istedenfor å konstant jage etter perfeksjon,» sier Mia Yilin om de som først så en hånd.

Dersom du så en gaffel først, så er du litt i andre enden av skalaen:

«Hvis du så gaffelen først er du den ultimate prokrastinatoren som alltid utsetter ting og venter helt til siste øyeblikk. Du har et eksepsjonelt talent for å finne distraksjoner, og til å overbevise deg selv om at du skal gjøre jobben senere. Innerst inne vet du at du har potensial til å oppnå utrolige ting, hvis du bare kan skjerpe deg.

  1. skjult mann
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com