lørdag, juli 11, 2020

Denne seks år gamle blinde gutten blåser deg overende med sin versjon av Bohemian Rhapsody

Mest lest nå

Seks år gamle Avett Ray har vært blind siden han var bitte liten. Det har likevel ikke stått i veien for hans enorme musikalske talent.

Lille Avett elsker musikk, og han vet nøyaktig hva han skal bli når han blir stor – musiker. Man skulle kanskje tro det ville være vanskelig for Avett å spille et instrument, siden han ikke kan se. Vel, det er snarere tvert imot. Avett er et stort musikalsk talent, og har aldri latt synshemningen stå i veien for musikken.

Foto: YouTube

Sett over 3 millioner ganger

Nylig ble det lagt ut en video av Avett på YouTube, der han spiller og synger Queens «Bohemian Rhapsody». Videoen har blitt sett over 3,2 millioner ganger på kort tid, og over 14.800 personer har lagt igjen kommentarer.


«Jeg kunne knapt snakke rett da jeg var seks år», skriver en i kommentarfeltet.

«Herre Gud, han er FANTASTISK! For en nydelig lidenskap han innehar. Takk for at du delte dette, lille engel. Jeg kjenner et vidunderbarn når jeg hører ett. Fantastisk, bare fantastisk», skriver en annen.

Foto: YouTube

Talentfull

«Stemmen hans er faktisk så imponerende! Veldig mektig. Han er så nydelig og han er i det hele tatt så talentfull. Han gjør en fantastisk jobb, og spiller piano så bra», skriver en.

«Bror, han er så flink på vokal, han har skikkelig pianoferdigheter, han ser fresh ut som et jordbær plukket fra et jorde. Hvordan kan han være 6? Han høres ut som han er 10 og høres så intelligent ut når han snakker. Min 6 år gamle bror spiller Fortnite og er slem mot alle. Jeg er ikke Avetts mamma, men jeg er så stolt av ham», kommenterer en annen.

Det er ingen tvil om at Avett er et vidunderbarn. Og merk deg navnet, for mest sannsynlig kommer til å både se og høre mer fra dennelille karen i fremtiden.

Her kan du se videoen:

LES OGSÅ: 17-åringen har begeistret millioner med sin versjon av Céline Dions klassiker

130,142FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter