lørdag, juli 11, 2020

Denne trebarnsfaren bygde en trippel-gyngestol så han kunne lese for alle barna samtidig

Mest lest nå

Amerikanske Hal Taylor elsket å lese for barna sine. Da han hadde to barn, gikk dette helt fint. Man har alltid plass til to små barn på fanget. Men da lillesøster Rose kom til verden, ble det plutselig verre.

Hal bestemte seg for å finne en løsning på problemet. Han jobbet som snekker, og var flink til å lage ting med hendene. Han var også kjent for å være både kreativ og løsningsorientert. Etter å ha tenkt seg om en god stund, kom han på en genial ide. Han bestemte seg for å bygge en trippel-gyngestol med plass til både han og de tre barna.

Stolen lagde han med over 200 plankebiter. Alle kuttet ut nøyaktig for å passe stolens mål. Hele 19 biter ble brukt til ryggen på stolen.


– For dere som ikke er profesjonelle gyngestol-lagere, så er det mer enn du finner i 20 normale gyngestoler, sier Hal til Tiphero.

Foto: Hal Taylor

Eventyr-stolen

Hal kalte gyngestolen for Eventyr-gyngestolen. Og etter at han la ut bilder av den på nettet, har etterspørselen eksplodert. I dag selger han disse gyngestolene. Men de er ikke billige. De koster rundt 66.000 norske kroner.

Hal forteller at da lille Rose ble født, ble det tidlig klart at hun var den store prateren i familien.

– Hun ville ikke bli holdt utenfor når vi skulle lese, sier Hal.

– Men nå har alle de tre barna et komfortabelt sete å sitte i når vi leser, sier han videre.

Foto: Hal Taylor

Ikke vanskelig med tre barn

Hal får stadig høre at det må være vanskelig å ha tre barn. Men han understreker at han ikke syns det er noe problem. Men noen store endringer i livet, det har det blitt.

– Jeg hører folk si at barn endrer livet ditt mer enn du endrer deres. Det tror jeg er sant, sier han.

LES OGSÅ: Lærerens metode kan hjelpe barna dine ut av en knipe – Dette tipset bør alle foreldre få med seg

130,142FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter