fredag, desember 13, 2019
Historier fra livet Denne ungdomsskolen har en hjemmelekse som mange mener burde...

Denne ungdomsskolen har en hjemmelekse som mange mener burde vært obligatorisk

-

«Møt William. Han er Olivias interaktive baby. Hun har hatt han siden fredag. Nå er hun totalt utslitt og klar til å levere William tilbake.»

Slik begynner innlegget til tenåringsmoren Lawren Cole Galloway på nettstedet Love What Matters.

Datterens hennes Olivia (14) er i ferd med å gjennomføre sin vanskeligste hjemmelekse noensinne. Skolen hennes har nemlig bestemt at elevene skal få prøve seg litt på hvordan det kan føles å ha ansvaret for en baby.

Foto: Lawren Cole Galloway

Tenåringsmoren Lawren synes det hele var en kjempe god hjemmelekse, og hun har virkelig sett hvordan datteren har fått føle ansvaret på kroppen.

«Olivia er 14, i mai blir hun 15. Hun er den eldste av fire. Jeg har en seks år gammel jente, en fire år gammel gutt og en ny baby i huset. Hun har hatt han siden fredag. Nå er hun totalt utslitt og klar til å levere William tilbake. (Kanskje til og med kaste han tilbake).»

Foto: Lawren Cole Galloway

Skulle vært obligatorisk

Videre forteller Lawren om hvordan uken har gått for datteren hennes.

«Favorittøyeblikket mitt så langt er da hun kom inn på rommet mitt midt på natten. Hun gråt ekte tårer mens hun ga babyen flaske. Hun tryglet meg om å hjelpe henne fordi hun så sårt trente litt søvn.

Søndag kveld begynte William på magisk vis å hyle akkurat da vi skulle spise middag, det var akkurat som han visste. En lang historie kort, Olivia måtte varme opp maten sin tre ganger før hun fikk spist den. Å gi mat til William tar rundt 20 minutter. Han krever en rap etter maten, bleieskift og rundt 12 minutter med vugging.

Etter en katastrofal middag gikk Olivia for å ta en dusj. Hun satt William i bilstolen og tok han med seg på badet. Dusjen ble gjennomført på rekordtid. Hun fikk ikke tid til å vaske håret, var redd han skulle begynne å gråte og behøvde henne.

Olivia klarte ikke hjemmeleksen. Å ha småsøsken har overhodet ikke forberedt henne på hvordan det vil være å en dag ha sin egen baby.

Denne oppgaven skulle vært obligatorisk for både gutter og jenter på ungdomskolen og videregående.»

Foto: Lawren Cole Galloway

«Det har definitivt vært en læringsprosess for Olivia. Denne uken kom hun inn døren med sin nye hjemmelekse, John.»

Foto: Lawren Cole Galloway

Del gjerne videre om du synes dette var en genial hjemmelekse til ungdom!

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...