Hjem Kjendisnytt Dennis fra Kompani Lauritzen ble slått med stokk på skolen – av læreren

Dennis fra Kompani Lauritzen ble slått med stokk på skolen – av læreren

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Dennis Siva Lie er født og oppvokst i Norge. Men da han begynte i tredje klasse bestemte familien seg for å ta et år i farens hjemland Sri Lanka. Det ble en sjokkartet overgang for Dennis.

Vi kjenner Dennis Siva Lie best som programleder fra NRK. Men før dette jobbet han som personlig trener og lærer. Denne vinteren har han imponert som en hardhaus i Kompani Lauritzen. Men når befalet skriker, da kommer minnene fra en tøff opplevelse på skolen opp.

View this post on Instagram

A post shared by Dennis Siva Lie (@dennis.siva)

– Jeg husker at jeg fikk feil på en engelsk diktatprøve med kjempevanskelige ord! Av 13 ord, fikk jeg 12 feil. Da slo læreren meg med stokk. Jeg fikk 12 slag med stokken på håndflaten – på hver hånd. Jeg var jo bare syv-åtte år, og husker godt at jeg dro hjem og gråt. Da ringte faren min rektor og sa: «Hva er det dere holder på med? Dere kan ikke drive å slå barna mine!», forteller Dennis til Klikk.no.

Når befalet kjeftet på Setnesmoen fikk 28-åringen «flashback» til avstraffelsen i klasserommet på Sri Lanka.

Dennis mener likevel at erfaringene han gjorde seg under det ene skoleåret i Sri Lanka har gjort ham mer hardhudet.

– Jeg tar ingenting av det som skjedde til hjertet, for det handlet egentlig ikke om meg som person. Jeg har lært at jeg skal bry meg fint lite om folks mening. Erfaringene fra Sri Lanka var egentlig en ekstremt bra opplevelse å ha med seg inn i voksenlivet. Det er et helt annet liv hvor du nesten må jobbe deg til døde for å få det ok, i motsetning til i Norge hvor ting stort sett ordner seg helt greit uansett. Det er så mange som har det verre enn oss, sier han til klikk.no.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com