Hjem Kjendisnytt Dennis Vareide deler trist beskjed: – Vi er ikke lenger kjærester

Dennis Vareide deler trist beskjed: – Vi er ikke lenger kjærester

Dennis Vareide er en norsk YouTuber, gründer og mediepersonlighet, kjent for sitt arbeid innenfor gaming, underholdning og som en del av YouTube-duoen «Prebz og Dennis». Han ble født 7. januar 1990 i Bamble, Telemark, Norge. Vareide og hans kompanjong, Preben Fjell, startet sin YouTube-karriere ved å lage videoer som hovedsakelig fokuserte på Minecraft og andre videospill, noe som raskt fanget interessen til unge seere i Norge og internasjonalt.

«Prebz og Dennis» vokste seg til å bli en av de mest populære YouTube-kanalene i Norge.

Etter at «Prebz og Dennis» kunngjorde at de skulle avslutte samarbeidet i 2018, har Dennis fortsatt å være aktiv på sosiale medier og YouTube, der han utforsker nye prosjekter og fortsetter å engasjere seg med sitt publikum gjennom ulike typer innhold.

For tiden er han aktuell som deltaker i «16 ukers helvete» – og flere ganger har han delt oppdateringer på Instagram som viser hvor stor fremgang han har hatt etter å ha fulgt den strenge kostholds- og diettplanen til Martin Johnsrud Sundby.

Brudd med kjæresten

I historiefunksjonen på Instagram skriver Dennis nå:

«Hei, har (enda) en kjip melding å komme med. Gro og jeg gikk fra hverandre for en stund tilbake og er ikke lenger kjærester.»

Foto: Skjermdump Instagram

I en ny oppdatering skriver Dennis at de skal samarbeide slik at datteren får en så god oppvekst som mulig.

«Vi kommer selvfølgelig til å samarbeide og sørge for at datteren vår får en så fin og god oppvekst som mulig med både sin mamma og pappa.»

Vi ønsker alt god for dere begge fremover. Selv om det er kjipt når forhold ryker, så viser dere en god innstilling med å forsøke å få det til å fungere for den lille sin skyld!

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com