Forsiden Kjendisnytt Derfor ble ikke Meghans far invitert i barnebarnets dåp: "Skulle ønske jeg...

Derfor ble ikke Meghans far invitert i barnebarnets dåp: «Skulle ønske jeg kunne være i dåpen»

Da Meghan og prins Harrys første barn, Archie, ble døpt i helga, var det én person som ikke stod på gjestelisten, nemlig den lille guttens morfar, Thomas Markle.

På det offisielle bildet fra dåpen, kan man se at Meghans mor, Doria, var tilstede. Men Meghans far, Thomas, var fraværende. Han og datteren har hatt et vanskelig forhold i mange år. Faren var heller ikke til stedet i Meghans bryllup.

I et nytt intervju med Daily Mail, forteller Thomas Markle at han syntes det var trist ikke å bli bedt i dåpen.

«Jeg var en altergutt da jeg var 12 år, og medlem av dronningens kirke i en alder av 14. Archie er mitt barnebarn, så selvfølgelig skulle jeg ønske jeg kunne vært i dåpen for å gi min velsignelse, og for å ønske Archie og foreldrene hans god helse og lykke», sier han.

Har skapt mange overskrifter

Meghans far har skapt mange overskrifter tidligere. Blant annet før Meghan og prins Harrys bryllup i fjor, da det ble kjent at han hadde samarbeidet med en paparazzifotograf for å sette seg selv i et bedre lys.

LES OGSÅ
Bjørn Einar Romøren har fått kreft - deler sterkt bilde etter de første behandlingene
LES OGSÅ
13 år gamle Sydney opptrer på kjøpesenter - får sin livs opplevelse da Ed Sheeran overrasker henne

Han har siden sagt at samarbeidet var en stor feil, men at han gjorde det for å børe på et allerede dårlig rykte.

«Paparazzifotografene tok så mange bilder av meg som stilte meg i et dårlig lys. Så jeg tenkte at de nye bildene kunne være en måte å forbedre ryktet mitt på. Det gikk åpenbart rett til helvete», sa han til.

Fikk hjerteinfarkt

Grunnen til at Thomas Markle ikke kom i datterens bryllup, skal ha vært at han fikk to hjerteinfarkt rett før bryllupet. Men det spekuleres i at den egentlig er grunnen var at han ikke ble invitert.

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

13 år gamle Sydney opptrer på kjøpesenter – får sin livs opplevelse da Ed Sheeran overrasker henne

Sydney Bourbeau opptrådte på et canadisk kjøpesenter til inntekt for en lokal veldedig organisasjon. Hun hadde valgt å synge Ed Sheerans sang "Thinking Out...

Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

En 57-åring hadde vært forsvunnet i flere måneder, da politiet endelig fant ham. Stedet de fant ham på, var imidlertid svært overraskende, nemlig i...

Hun gjør det over 100 år gamle treet om til et bibliotek – Imponerende

I disse dager leser mange av oss alt mulig på forskjellige typer skjerm som PC, mobil eller nettbrett. Men har vi glemt bøkene litt?...

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg.

43-år gammel spesiallege innenfor psykiatri : «dette bør du vite om utbrenthet»

Niklas Nygren er en svensk lege. Han jobber innenfor psykiatri og har selv følt på kroppen hvordan det er å rammes av utbrenthet. På...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet