fredag, desember 13, 2019
Kjendisnytt Derfor ble ikke Meghans far invitert i barnebarnets dåp:...

Derfor ble ikke Meghans far invitert i barnebarnets dåp: «Skulle ønske jeg kunne være i dåpen»

-

Da Meghan og prins Harrys første barn, Archie, ble døpt i helga, var det én person som ikke stod på gjestelisten, nemlig den lille guttens morfar, Thomas Markle.

På det offisielle bildet fra dåpen, kan man se at Meghans mor, Doria, var tilstede. Men Meghans far, Thomas, var fraværende. Han og datteren har hatt et vanskelig forhold i mange år. Faren var heller ikke til stedet i Meghans bryllup.

I et nytt intervju med Daily Mail, forteller Thomas Markle at han syntes det var trist ikke å bli bedt i dåpen.

«Jeg var en altergutt da jeg var 12 år, og medlem av dronningens kirke i en alder av 14. Archie er mitt barnebarn, så selvfølgelig skulle jeg ønske jeg kunne vært i dåpen for å gi min velsignelse, og for å ønske Archie og foreldrene hans god helse og lykke», sier han.

Har skapt mange overskrifter

Meghans far har skapt mange overskrifter tidligere. Blant annet før Meghan og prins Harrys bryllup i fjor, da det ble kjent at han hadde samarbeidet med en paparazzifotograf for å sette seg selv i et bedre lys.

Han har siden sagt at samarbeidet var en stor feil, men at han gjorde det for å børe på et allerede dårlig rykte.

«Paparazzifotografene tok så mange bilder av meg som stilte meg i et dårlig lys. Så jeg tenkte at de nye bildene kunne være en måte å forbedre ryktet mitt på. Det gikk åpenbart rett til helvete», sa han til.

Fikk hjerteinfarkt

Grunnen til at Thomas Markle ikke kom i datterens bryllup, skal ha vært at han fikk to hjerteinfarkt rett før bryllupet. Men det spekuleres i at den egentlig er grunnen var at han ikke ble invitert.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...