Vi lever i en tid hvor mobiltelefoner er blitt et like vanlig redskap som sko og strømper. Uansett hvor folk er eller hva de gjør, er mobilen aldri langt unna. Dette har helt klart sine negative sider. For eksempel så er det noen mennesker som blir så avhengig av å ta hundrevis av selfies hver eneste dag at det er blitt erklært som en psykisk lidelse.

Foto: Citymag
Foto: Citymag

Sosial interaksjon har uten tvil blitt påvirket. Bare kikk rundt deg dersom du er på en kafé eller et utested. Folk sitter rundt bordet mens de glaner på hver sin mobil. Hva skjedde med ansikt til ansikt kommunikasjon?

Foto: Liam Goodwin
Foto: Liam Goodwin

Mange av oss har også skapt et behov for å sove sammen med mobiltelefonen. Enten fordi den bare MÅ være i nærheten, fordi man bruker den som vekkerklokke, eller fordi man sovner med den i fanget. Dette kan få et katastrofalt utfall.

NYPD la nylig ut bilder på Twitter som viser hvor farlig det kan være å sove med mobiltelefonen i sengen. Bare ved å se på bildene så forstår du nok hvorfor.

politimobil

Det blir ikke opplyst om hvor disse bildene stammer fra, men i klippet nedenfor får du se en jente som var ute for den samme type ulykke for noen år siden.

Vennligst bidra til å spre denne påminnelsen til dine venner og bekjente!