Hjem Kjendisnytt Derfor deler Gunhild Stordalen intimt bilde av seg og Petter på Instagram

Derfor deler Gunhild Stordalen intimt bilde av seg og Petter på Instagram

Mandag kveld fikk vi møte Gunhild Stordalen i NRK-serien «Datoen». Da Gunhild skulle reklamere for episoden på Instagram, valgte hun å bruk et intimt bilde av seg selv og eksmannen Petter Stordalen.

I programmet, forteller Gunhild om sitt første møte med Petter. Hun sier at førsteinntrykket ikke var spesielt positivt, men at dette endret seg med tiden.

«Da jeg ga ham en sjanse og faktisk ble kjent med han, så var han jo et helt fantastisk menneske som hadde utrolig mange lag», sier Gunhild.

Men det er Gunhilds deling på Instagram som folk nå snakker om.

«Petter var med i dette programmet for et par år siden. I kveld er det min tur. Men jeg bruker hans reklameplakat, fordi uten ham, ville det ikke vært noe G, ikke noe EAT», skriver Gunhild Stordalen til et nydelig bilde av henne og eksmannen.

Et unikt forhold

Nyheten om at Gunhild og Petter skulle gå hvert til sitt, slo ned som en bombe i befolkningen i november i fjor.

«Vi har hatt fjorten fantastiske år sammen. Vi har stått side om side i ekstreme opp- og nedturer, som gjør at vi alltid vil ha et helt unikt forhold. Men vi har begge jobbprosjekter som har gjort at vi har sett mindre til hverandre. Vi har sammen funnet ut at vi ønsker tid til å gjøre det vi brenner for hver for oss. Vi er fortsatt hverandres beste venner og støttespillere», sa Gunhild til VG den gangen.

– Hun er mitt livs kjærlighet

Petter forteller i det samme intervjuet at de to kommer til å fortsette å støtte hverandre selv om de ikke lenger er et par.

«Gunhild er mitt livs kjærlighet, og dette forandrer ikke mitt engasjement for henne eller hennes kampsaker. Vi kommer til å fortsette å støtte hverandre i alt fremover også.»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com