in

Derfor forsvant Friends-stjernen fra tv-skjermen

Matt LeBlanc

Matt LeBlanc (54) ble superkjendis over natten da han fra 1994 til 2004 spilte «Joey Tribbiani» i Friends. Nå er det lenge siden sist han har vært å se i nyproduksjoner på skjermen.

Da Friends sluttet, fikk Matt LeBlanc sin egen spin-off-serie «Joey». Den gikk i to år før den ble tatt av. Etter «Joey» bestemte LeBlanc seg for å ta en pause fra TV-skjermen.

Grunnen er enkel: Nettavisen skriver at han i et intervju med The Mirror kan fortelle at han rett og slett var utbrent.

– Jeg var utbrent i årevis, jeg forlot så vidt huset. Jeg ville ikke ha en timeplan, jeg ville ikke være noe sted, forteller skuespilleren og legger til:

– De fleste ringer til agentene sine og sier «hva skjer?», mens jeg ville ringt min og sagt «vennligst slett nummeret mitt i noen år». Agenten min ble forbanna.

Omtrent samtidig som Joey-serien ble tatt av skjermen ble datteren hans Marina diagnostisert med kortikal dysplasi, som er en tilstand som påvirker hjernen, bein og motoriske ferdigheter. De som har sykdommen kan ha vanskeligheter med å gå og er utsatt for anfall.

Ekteskapet hans med den britiske modellen Melissa McKnight brøt også sammen etter at det dukket opp historier om utroskap fra Matt LeBlancs side.

Matt kom seg gjennom den tøffe tiden ved å vie all sin tid til datteren Marina. Da hun var 11 måneder gammel stilte legene sin diagnose og advarte om at sykdommen også hadde påvirket Marinas stemmebånd, noe som kunne hindre hennes evne til å snakke.

Matt og Melissa kom seg gjennom skilsmisseforhandlingene i minnelighet, De har delt foreldreansvar for datteren som er annenhver uke hos hver av foreldrene.

Marina er nå 11 år fikk, og har i dag vokst av seg de medisinske problemene.

– Å tilbringe tid med henne er det beste jeg noen gang har gjort. Vi har et godt bånd, og det er det beste i livet mitt, sier pappa Matt LeBlanc om datteren.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

varm hund

Nå er flåtten aktiv – slik beskytter du hunden

Prinsesse Märtha Louise og Durek Verretts herlige nyhet: – Hun sa JA!