in

Derfor har krypto blitt en populær betalingsmåte blant nordmenn

krypto

De aller fleste som spiller på nett, vet at det å kunne velge mellom forskjellige betalingsmetoder er noe som mange spillere verdsetter høyt. Og i dag kan vi se at det å bruke kryptovaluta til å sette inn penger på kontoen sin, noe som har blitt svært populært blant norske spillere. Men hvorfor er det sånn? Det skal vi se litt nærmere på i denne artikkelen. 

Det å spille på nett er svært populært, og fordi det er så mange spillere, er dette også en bransje som hele tiden er i utvikling. En av de seneste utviklingen vi ser er hvor mye vanligere det plutselig har blitt å bruke kryptovaluta til å sette inn penger på kontoen sin på en av disse plattformene. Det er rett og slett mange nordmenn som velger spill med krypto online som løsning, og det er ikke så rart. Krypto er nemlig en mer anonym og ikke minst sikker måte å overføre penger på, og dette er det mange som setter pris på. 

Hvor kan man betale med krypto når man spiller spill på nettet? 

Det er fortsatt mange steder der man ikke kan betale med kryptovaluta enda, men dette blir mer og mer vanlig ettersom at plattformene kan se at flere og flere nordmenn ønsker å velge dette som løsning. I denne artikkelen skal vi ikke gi deg en full anmeldelse av Vikingbet, men vi kan med glede understreke at dette er en casino der du faktisk kan bruke kryptovaluta til å sette inn penger på kontoen din.  

Foto: Unsplash

Så hvis du er nysgjerrig på om du kanskje har lyst til å prøve deg på nettet, kan Vikingbet være et bra sted å begynne. Når du velger plattform er betalingsmetode noe som er viktig å sjekke ut, og det å se at en plattform har dette som mulighet er noe som er et pluss for mange.  

Derfor er det mange som velger å bruke kryptovaluta 

Hvis du har fulgt med på kryptovaluta i løpet av de siste par årene er du kanskje ikke overrasket over å se at denne desentraliserte betalingsmåten har kommet seg inn i denne bransjen også. Fordi kryptovaluta er kryptert er det både sikrere og mer anonymt å bruke, og i tillegg er det mange som velger kryptovaluta fordi det er desentralisert og de som prinsipp ikke ønsker å bruke fiat-valuta, selv om dette fortsatt er den mest vanlige måten vi bruker penger på i dag. 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Her setter han ny verdensrekord: Over 2 kilometer på line

Thomas Ulsrud

Curling-legende Thomas Ulsrud er død: – En helt unik fyr