Hjem Kjendisnytt Derfor har Niklas Baarli kuttet ut alkohol

Derfor har Niklas Baarli kuttet ut alkohol

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Programleder i Farmen, Niklas Baarli (34), sier ikke at han «aldri» vil ta seg en kald pils igjen. Men akkurat nå er han helt avholden, og det er av en helt bestemt grunn.

I et intervju med TV 2-podkasten «Realitysjekk», som også er omtalt på TV2.no, forteller «Farmen»-programleder og radioprofil Niklas Baarli at han benytter seg av Allurion gastrisk ballong for å gå ned i vekt.

– Alkohol og denne ballongen er ikke så gode venner. Så nå har jeg vært edru i flere uker, sier han i podkasten.

Allurionballongen er en ballong som svelges ned til magesekken uten behov for kirurgi eller endoskopi. Ifølge helsenettstedet NHI.no har den vist seg effektiv til å oppnå vekttap og bedret metabolsk profil. Allurion gastriske ballong er komprimert til en liten kapsel som er forbundet med et tynt kateter. Når den er svelget ned, fylles den med væske gjennom kateteret for å skape en følelse av oppfylthet og bidra til å minske sultfølelsen. Etter omtrent 4 måneder tømmer ballongen seg gjennom en klaff som spontant åpner seg, og ballongen passerer så ut med avføringen.

Føles veldig bra

– Det føles veldig bra å ikke drikke. Det må jeg ærlig innrømme. Kroppen er friskere. Jeg står opp klokken fem hver morgen for å lage «Frokostshowet» på P5, så det å ikke våkne opp og føle at man har blitt påkjørt av en buss – det er jo litt deilig, sier Baarli ifølge TV2.no.

LES OGSÅ: Nye nordiske kostholdsråd anbefaler maks 350 gram kjøtt i uka og null alkohol

I podkasten innrømmer han at han har lyst å si ja til at han skal slutte med alkohol på permanent basis, men tror nok han vil ta en øl igjen når ballongen er ute.

Allerede etter fire og en halv uke har programlederen gått ned 11 kilo. Og han  setter pris på livsstilsendringen.

– Jeg spiser usunt og lever usunt generelt, så det å på en måte legge alkohol på toppen – det er jo en slags tidlig dødsdom, sier han og spøker med at han har gått i Grete Waitz-tempo mot lyset.

LES OGSÅ: Derfor rører Jonas Gahr Støre sjelden alkohol

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com