Derfor er kvinner over 40 best! Les hyllesten som tar nettet med storm.

2302

Forfatteren Frank Kaiser er skribent på Suddenly Senior, der har han skrevet en artikkel om kvinner over 40 år, den har noen særdeles gode poeng!

Artikkelen har tidligere blitt feilaktig kreditert programlederen for 60 Minutes, Andy Rooney. Men det er altså Frank Kaiser som er mannen bak disse ordene.

Det er mye vi kjenner oss igjen i her, men det beste kommer helt til slutt av artikkelen, så pass på at du leser hele. Del gjerne saken med vennene dine dersom dette traff deg. 

Mest av alt verdsetter jeg kvinner over 40 år, og her er noen av grunnene:

– En kvinner over 40 vekker deg aldri midt på natten og spør «Hva tenker du på?» Hun bryr seg ikke om hva du tenker på.

– Hvis en kvinne over 40 ikke vil se en fotballkamp, setter hun seg ikke ved siden av deg i sofaen og klager. Hun går et annet sted og gjør noe hun liker i stedet. Som regel er det hun gjør mer interessant.

– En kvinne over 40 kjenner seg selv godt nok til å vite hvem hun er, hva hun er, hva hun vil ha og hvem hun vil ha det av. Få kvinner over 40 bryr seg det spøtt om hva du synes om henne og det hun gjør.

– Kvinner over 40 har verdighet. De lager sjelden scener når dere er i operaen, på teateret eller en fin restaurant. Men så klart, hvis du fortjener det, vil hun til å klabbe til deg om hun vet at hun kan komme unna med det.

– Kvinner over 40 er generøse med ros, ofte ufortjent. De vet hvordan det er å ikke bli verdsatt.

– Kvinner over 40 har selvtillit nok til å introdusere deg for sine venninner. En yngre kvinne med en mann, vil ofte ignorere selv sin beste venn ettersom hun ikke stoler på mannen sin i nærheten av andre kvinner.

– Kvinner over 40 bryr seg ikke dersom du er tiltrukket av venninnene hennes. Hun vet at vennene hennes ikke vil svikte henne.

– Kvinner over 40 er synske. Du behøver aldri å betro dine synder til henne. Hun vet uansett.

– En kvinne over 40 ser elegant ut med rød leppestift. Slik er det ikke med yngre kvinner.

– Et par ekstra rynker gjør kvinnen over 40 mer sexy enn alle sine yngre medsøstre.

– En kvinne over 40 er alltid ærlig. Hun forteller deg umiddelbart om du er en idiot eller om du oppfører deg som én. Du vet alltid hvor du har henne.

Ja, jeg hyller kvinner over 40 år av mange, forskjellige anledninger. Dessverre gjelder ikke det samme for menn. For hver vakker, smart og sexy kvinne over 40, finner vi en skallet og småfeit gubbe, som dummer seg ut med en eller annen 22 år gammel servitør. Til alle kvinner: Unnskyld på alle disse menns vegne.

Og til alle menn som sier: «Hvorfor kjøpe hele kua når du kan få melken gratis?» – Her er en liten oppdatering: For tiden er mange kvinner motstandere av ekteskapet.

Hvorfor?

Fordi kvinner skjønner at det ikke er verdt å kjøpe hele grisen, bare for å få en liten pølse…

Kilde: Suddenly Senior

SISTE NYTT