søndag, februar 28, 2021

Derfor manglet disse tre i «Farmen kjendis»-finalen

Mest lest nå

Mange seere la merke til at Espen Thoresen (62), Hilde Skovdahl og (51) Ida Fladen (35) ikke var tilstede i Farmen kjendis-finalen søndag.

I søndagens episode av «Farmen kjendis» var det finalekamp mellom idrettsbefal Lasse Løkken Matberg (35) og komiker Terje Sporsem (44).

Tradisjonen tro er tidligere deltakere fra sesongen invitert tilbake til gården, for å overvære finalen og gi en stemme til den finalisten de mener fortjener å vinne.


Observante seere har lagt merke til at komiker og radioprofil Espen Thoresen, tv-personlighet Hilde Skovdahl og og podcast-general Ida Fladen ikke var tilstede i Farmen kjendis-finalen søndag.

Ifølge pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, er det ikke vanlig at deltakere som trekker seg i programmet, får mulighet til å komme på finaledagen.

– Reglene er slik at hvis en deltager trekker seg fra konkurransen, så mister den plassen sin på finale-tinget og muligheten til å gi en stemme til en av finalistene, sier Dahl til TV 2 og utdyper:

– Det er ikke naturlig at de som har trukket seg fra konkurransen skal få muligheten til å påvirke den. Det er forklaringen på hvorfor Ida, Hilde og Espen ikke er tilstede på finalen.

Thoresen valgte overraskende å trekke seg tidligere i finale-uka.– I motsetning til mange andre som hadde surfet seg frem til finalen, så hadde jeg vært i kamper hele tiden. Jeg hadde en ganske strevsom reise, fortalte Thoresen til TV. Han hadde rett og slett kommet til et punkt hvor han ikke orket mer, og at målet hans var å komme til finaleuka.

«Charter-Hilde» Skovdahl kom inn som en av to utfordrere på «Farmen kjendis». Det ble imidlertid et svært kort opphold. 

Bare kort tid etter at hun ankom gården så hun seg nødt til å trekke seg. Dette grunnet kraftige smerter som følge av en gammel skade i ankelen.

Tidlig i sesongen fikk Ida Fladen krystallsyken, og måtte trekke seg fra «Farmen kjendis».

Fladen har hatt krystallsyken i nesten 20 år, men forteller at hun normalt lever ganske greit med den. Bortsett fra når de virkelig kraftige anfallene kommer, slik det altså gjorde under innspillingen av «Farmen kjendis».

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter