Derfor sitter hunden på føttene dine!

4633

Har du hund? Da forstår du hvor fantastisk det kan være. En hund gir deg utrolig mye glede og kan bli din aller, aller beste venn. Men visste du at det finnes en grunn til de forskjellige ting som hunden din gjør? Her kommer en oversettelse av hundens språk slik at du kan forstå den bedre.

1. Han kommer med gaver til deg

Når en hund kommer med favorittleken sin, betyr det ikke at han bare vil leke. Det betyr at han ser på deg som flokkens leder og vil derfor dele med deg det fineste han har.

2. Når hun tar over sengen

Er det ikke koselig når hunden din brer seg over hele sengen? Kanskje det er litt irriterende men grunnen til at hun gjør det er fordi hun vil være nær deg, hun vil bruke mest mulig tid med sin leder.

3. Når han sitter på dine føtter

Når hunden din sitter på føttene dine er det fordi han markerer sitt revir og vil vise at du er ett medlem i hans flokk. Har du en sjenert hund kan dette være måten hans å forsikre seg om at du er der for han.

4. Når hun slenger bena opp i luften

Dette er et tegn på konsentrasjon. En hund som gjør dette kommer med en kjempeide!

5. Når han gjesper..

Så gjesper han av samme grunn som når et mennesker gjesper. Hunden din trenger nok kaffe. Han kan være trøtt og sliten, eller så har han kanskje sett at du gjesper – det smitter også til hunder!

6. Når hun ødelegger sofaen din

Han du kommet hjem til et kaos laget av hunden din? Det er mest sannsynlig fordi hun har separasjonsangst og hater å være fra deg lenge. Det er mest hundevalper som gjør dette når de enda ikke har vent seg til å være borte fra deg.

7. Når han stryker seg mot benet ditt

Så søker han oppmuntring. Han vil at du skal vise han kjærlighet og forsikre han om at alt er trygt. Han søker oppmerksomhet rett og slett.

8. Når hun kryper sammen

Når hunder kryper sammen så er det som om de prøver å gjøre seg usynlig. Dette er et overlevelsesinstinkt som hunder har og man ser det ofte blant mishandlede hunder. Vær snill og tålmodig med hunden din – vis den masse kjærlighet.

9. Når han stirrer på deg.

Når hunden din stirrer på deg, så er det fordi han elsker deg!

DEL gjerne videre med vennene dine slik at de også kan forstå hunden sin bedre!

SISTE NYTT

Advertisements