in ,

Derfor skal du dra på campingferie i Norge

Det finnes mange gode grunner til å dra på campingferie i Norge, og noen av grunnene har man kanskje ikke tenkt over. Du behøver for eksempel ikke å bekymre deg om mobildekning, teleselskaper og urimelige priser i utlandet. Du har det akkurat som i hverdagen ellers. På denne måten kan barna fortsatt strømme filmer på nettbrettet hvis det regner en dag, og mamma og pappa kan søke etter spennende oppskrifter eller aktiviteter på den bærbare datamaskinen. Dermed kan man jo velge selv om man vil ha nett-tilgang eller ikke på ferien. I utlandet kan det dessverre fort bli et nødvendig onde med sterkt urimelige priser eller utilstrekkelig dekning.

Ta jobben med deg

For mange er det viktig å kunne ta med seg jobben på ferie. Det kan for eksempel være av stor betydning for selvstendig næringsdrivende at de har mulighet til å holde et våkent øye med virksomheten mens de slapper av. Med Internett kan man kombinere jobb og ferie slik at man kan ta vare på arbeidet sitt eller utføre noen av de viktigste oppgavene mens man er borte. Har man med seg familien, så er det selvfølgelig viktig at barna har nok aktiviteter de kan hygge seg med på egenhånd mens man jobber. Det finnes mange familievennlige campingplasser i Norge, uansett om du og familien skal på camping i Kragerø, Bergen, Hammerfest, Dovre eller Trysil.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

Opplev Norge med gamle venner

Norge er et stort land, men man behøver sjeldent å reise langt for å finne fantastiske campingplasser i naturskjønne omgivelser. Hvis man bare er noen timers kjøretur hjemmefra, betyr det også at du enkelt kan holde kontakten med venner og familie mens du er borte. Det kan til og med være at du synes det vil være hyggelig å få besøk mens du befinner deg på en campingplass i Norge? Her i Norge er det aldri langt til neste naturopplevelse. Får du besøk av gamle venner, kan det være et perfekt utgangspunkt for å oppleve uforglemmelige Norgesøyeblikk sammen. Hvis du for eksempel får besøk mens du og familien er på Kjørnes Camping i Sogndal, kan dere kjøre over den høyest beliggende bilveien i Nord-Europa over Sognefjellet gjennom snødekte og imponerende landskap til Lom, Geiranger og Trollstigen.

Campinglivet er avslappende

Mange har heller ikke vurdert fordelene med camping i stedet for å for eksempel kjøpe en hytte. Med campingvogn har man alltid muligheten til å bytte plassering etter behov (og været), og man blir aldri «lei» av området på samme måte som man kan bli hvis man har en hytte et sted. I tillegg er det mye billigere å kjøpe en campingvogn og krever vanligvis mindre vedlikehold, noe som igjen betyr at man kan bruke mer tid på ferie i stedet for plikter.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram
prins harry

Prins Harry langer ut mot Silicon Valley – gir sosiale medier skylden for opptøyene i Washington

Benjamin

I dag, for 20 år siden, visste ikke Benjamin at han levde sin aller siste dag