fredag, desember 13, 2019
Kjendisnytt Derfor vil ikke lenger Prinsesse Märtha Louise bruke prinsessetittelen...

Derfor vil ikke lenger Prinsesse Märtha Louise bruke prinsessetittelen i kommersiell sammenheng

-

Det har vært stor debatt rundt prinsesse Märtha Louises bruk av prinsessetittelen i forbindelse med hennes og kjærestens foredragsturne. Nå snur Märtha Louise helt om, og fjerner prinsessetittelen i kommersiell sammenheng.

Märtha Louise la ut et innlegg på Instagram onsdag der hun skrev at det var et feiltrinn å bruke prinsessetittelen i markedsføringen av foredragene, og at hun kun vil bruke navnet sitt i all kommersiell sammenheng fremover.

«Det har vært mange diskusjoner om min bruk av tittel i kommersiell sammenheng i det siste. Det at jeg brukte Prinsesse i tittelen på min turné, har jeg sagt tidligere at jeg er veldig lei meg for, og det står jeg fortsatt ved. Det var et feiltrinn og jeg skjønner at det provoserer når prinsessetittelen blir brukt på denne måten», skriver hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise)

Tar debatten seriøst

Tidligere i vår, sa kronprinsen til NRK at han ønsket dialog med søsteren sin om titulering og næringsvirksomhet. En måned senere uttalte kongen at de forsøkte å få til en ordning med Märtha Louise. Det har også vært mye debatt og diskusjon i pressen. Märtha Louise skriver videre at dette er noe hun har tatt seriøst.

«Diskusjonene er noe jeg har tatt seriøst, og i samarbeid med min familie har vi funnet ut at det er best at vi gjør noen endringer.

Vi har derfor i fellesskap kommet fram til at jeg bruker tittelen prinsesse når jeg representerer Kongehuset, gjør mine offisielle oppdrag i inn og utland og i private sammenhenger. Jeg skal fra nå av ikke bruke min prinsessetittel i kommersiell sammenheng. Det vil si at jeg i alle kommersielle sammenhenger, bruker kun Märtha Louise», skriver hun på Instagram.

Skaper et tydelig skille

«Dette opplever jeg som en god løsning der det blir et tydelig skille mellom min næringsvirksomhet og min rolle som representant for Kongehuset og at jeg dermed har skapt rom for større frihet i min næringsvirksomhet», avslutter Märtha Louise.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...