Forsiden Kjendisnytt Derfor vil ikke lenger Prinsesse Märtha Louise bruke prinsessetittelen i kommersiell sammenheng

Derfor vil ikke lenger Prinsesse Märtha Louise bruke prinsessetittelen i kommersiell sammenheng

Det har vært stor debatt rundt prinsesse Märtha Louises bruk av prinsessetittelen i forbindelse med hennes og kjærestens foredragsturne. Nå snur Märtha Louise helt om, og fjerner prinsessetittelen i kommersiell sammenheng.

Märtha Louise la ut et innlegg på Instagram onsdag der hun skrev at det var et feiltrinn å bruke prinsessetittelen i markedsføringen av foredragene, og at hun kun vil bruke navnet sitt i all kommersiell sammenheng fremover.

Reklame

«Det har vært mange diskusjoner om min bruk av tittel i kommersiell sammenheng i det siste. Det at jeg brukte Prinsesse i tittelen på min turné, har jeg sagt tidligere at jeg er veldig lei meg for, og det står jeg fortsatt ved. Det var et feiltrinn og jeg skjønner at det provoserer når prinsessetittelen blir brukt på denne måten», skriver hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise)

Tar debatten seriøst

Tidligere i vår, sa kronprinsen til NRK at han ønsket dialog med søsteren sin om titulering og næringsvirksomhet. En måned senere uttalte kongen at de forsøkte å få til en ordning med Märtha Louise. Det har også vært mye debatt og diskusjon i pressen. Märtha Louise skriver videre at dette er noe hun har tatt seriøst.

LES OGSÅ
Klippet som ikke ble vist på TV: Kurt Nilsen og kameratene med nydelig fremføring av "Hallelujah"

«Diskusjonene er noe jeg har tatt seriøst, og i samarbeid med min familie har vi funnet ut at det er best at vi gjør noen endringer.

Vi har derfor i fellesskap kommet fram til at jeg bruker tittelen prinsesse når jeg representerer Kongehuset, gjør mine offisielle oppdrag i inn og utland og i private sammenhenger. Jeg skal fra nå av ikke bruke min prinsessetittel i kommersiell sammenheng. Det vil si at jeg i alle kommersielle sammenhenger, bruker kun Märtha Louise», skriver hun på Instagram.

Skaper et tydelig skille

«Dette opplever jeg som en god løsning der det blir et tydelig skille mellom min næringsvirksomhet og min rolle som representant for Kongehuset og at jeg dermed har skapt rom for større frihet i min næringsvirksomhet», avslutter Märtha Louise.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT