Hjem Nyttig Dersom du knar fingrene dine i ett minutt vil du bli overrasket over hva det kan gjøre med kroppen!

Dersom du knar fingrene dine i ett minutt vil du bli overrasket over hva det kan gjøre med kroppen!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Jin Shin Jyutsu er en form for tradisjonell kinesisk medisin. I følge Jin Shin Jyutsu har vi 26 energisentre i kroppen, som er koblet til ulike energibaner og organer.

I følge denne metoden skal man ved å kna forskjellige steder på hendene, få økt velvære. Særlig tidkrevende kan man ikke si at det er heller, hele utførelsen tar bare ett minutt.

Akkurat som med akupunktur, handler det om å sette trykk på forskjellige kroppsdeler. I dette tilfellet fingrene.

Tommel

Tommelen har baner til hjertet og lungene. I følge denne metoden skal man kunne redusere både hjertebank og pustebesvær ved forsiktig å gni og dra i tommelen.

Pekefinger

Pekefingeren er linket til magen og fordøyelsessystemet. Ved å massere pekefingeren kan du døyve på problemer med fordøyelse, forstoppelse eller andre mageproblemer.

Langfinger

Sliter du med kvalme, svimmelhet eller har søvnproblemer? I følge Jin Shin Jyutsu skal man da kna og massere langfingeren.

Ringfinger

Ringfingeren har koblinger til det emosjonelle. Dersom du er deprimert, nedfor, utålmodig eller rastløs, skal du massere denne fingeren.

Lillefinger

Lillefingeren har koblinger til nyrer og hode. Denne fingeren skal masseres dersom du har nyreproblemer, samt hode- og nakkesmerter.

Jin Shin Jyutsu er en populær metode i østen. Det skader ikke å prøve, men husk at denne metoden aldri må erstatte legebesøket. Har du alvorlige problemer med de overnevnte områdene, bør du også oppsøke lege.

Del gjerne denne metoden videre!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com