Forsiden Historier fra livet Desperat far forsøker å finne en ny drikkekopp til sin autistiske sønn...

Desperat far forsøker å finne en ny drikkekopp til sin autistiske sønn – Da svarer produsenten slik!

Marc Carter var desperat. Desperat etter å finne en ny drikkekopp til sin 13 år gamle autistiske sønn.

13 år gamle Ben hadde nemlig hatt den samme drikkekoppen siden han var 2 år gammel. Og alle som kjenner til autisme vet at det kan være svært viktig for dem som har det å holde på gamle vaner og rutiner.

Ben nektet å drikke av noe annet. Han ville bare drikke av sin blå-lilla kopp, som nå var borte.

Reklame

Marc Carter tok til Twitter for hjelp. Der skrev han: 

«Ben er en 13 år gammel gutt med autisme, han snakker ikke og har svært begrenset forståelse. Siden han var 2 år gammel har han bare drukket fra en liten blå Tommee Tippee-krus med to håndtak.

For omtrent 3 år siden lyktes det å erstatte den svært gamle og skitne koppen med en ny, identisk. Han var mistenksom, men vi overlevde.

Ikke så farlig, ikke sant? Vi kan bare kjøpe noe annet! På den alderen bør han kunne drikke fra et glass!

Ben har ikke drukket på skolen siden han var 7 år gammel, han drikker ikke noen andre steder enn hjemme, så vi kan ikke gå hvor som helst. Folk sier at han kommer til å drikke når han er tørst, men to ambulanser som har rykket ut til en gutt med alvorlig væskemangel sier noe annet.

Disse krusene produseres ikke lenger. Vi har prøvd de nye modellene, men Ben kaster dem på oss. Kanskje har du en lengst bak i kjøkkenskapet ditt? Den kan brukes, det gjør ingenting at den er gammel. 

Kan du hjelpe oss? Vennligst del dette med alle du kjenner. Vi vil gjerne betale for koppen og frakten, og vi vil gjerne finne mer enn en hvis vi kan!»

På ett døgn ble tweeten delt 14.000 ganger av mennesker rundt hele verden. Mange personer sendte inn bilder av lignende kopper, men for at Ben skulle kunne drikke av koppen, måtte den være eksakt identisk med den han hadde hatt.

LES OGSÅ
Folk anklaget moren for å skjemme bort barnet sitt. Hennes gripende svar spres som ild i tørt gress!

«Denne koppen er faktisk det som holder liv i han,» forklarte pappaen til BBC.

Tweeten til Marc nådde også produsenten av koppen. Problemet bar bare at denne koppen hadde forsvunnet fra produksjon for flere år siden.

Men produsenten strakk seg langt. Tommee Tippee produserte 500 nye kopper, slik at Ben skal få i seg den væsken han trenger hver dag!  

Nedenfor kan du se et intervju hvor en lykkelig pappa forklarer hvor mye dette hadde å si for sønnen. Del gjerne denne fantastiske historien videre på Facebook! 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Småbarnsmoren ble lei av det lange, hvite håret sitt – se den store forvandlingen

Christal er en hardtarbeidende mamma som har kommet til det punktet at hun er veldig lei av utseende sitt. Hun er trøtt av sitt...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT