Hjem Kjendisnytt Desta Marie Beeder til topps i kåring: – Takk for tidenes drømmedag

Desta Marie Beeder til topps i kåring: – Takk for tidenes drømmedag

Hvert år kårer motemagasinet KK de best kledde kvinnene i Norge. Og i år var det TV 2-profilen Desta Marie Beeder som tronet helt øverst.

På listen finnes også profiler som Leah Behn, Dronning Sonja, Lili Bendriss, samt flere artister og influensere. Men aller øverst på listen over Norges best kledde kvinner, er TV 2-profilen Desta Marie Beeder.

I sin begrunnelse skriver KK at «Desta er for mange kanskje først og fremst «God Morgen Norge» og «Rydderevolusjonens» sprudlende og reale «girl next door», som alltid er strålende blid, praktisk, men elegant kledd og klar for å ta i et tak. Men når Desta går på rød løper, legger hun igjen strikkegenseren og allværsjakka, og framstår som en Hollywood-stjerne som ikke har gjort annet enn å smile strålende mot kamera i blitsregnet

Motebladet skriver videre at «det er denne dualiteten vi faller for. Evnen til å kombinere det enkle og hverdagslige med det elegante og glamorøse. Og ikke minst elsker vi Destas evne til det å pynte seg på alvor og virkelig våge å skinne, glitre og skille seg ut

TV 2-profilen har selv delt et innlegg på Instagram-kontoen sin med bilder fra en KK-reportasje. Her skriver hun «Takk for tidenes drømmedag❤️».

KKs redaktør Ingeborg Heldal er blant de mange som har kommentert de flotte bildene:

– Det er vi som skal takke! For en glede og ære! Og FOR NOEN bilder 🔥🔥🔥🔥🔥🔥, sier KK-redaktøren i Destas kommentarfelt.

Hun er ikke alene om å bli bergtatt av de nydelige bildene: I kommentarfeltet vanker kommentarer som «Bergens stolthet», svært mange «WOW» og utallige varianter av «vakker» og «skjønnhet».

– Smellvakker! Og like pen innvendig, er det en som sier.

På nettsidene til KK opplyses det at juryleder Jan Thomas sammen med juryen har sett gjennom bilder fra året som har gått, for å finne Norges best kledde kvinner og menn.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com