in

Det australske paret tok forlovelsesbilder i Lofoten – har blitt hyllet som verdens vakreste

Med de rette forholdene er det ikke mange steder som er vakrere på jord. Det australske fotografparet Dale Sharpe og Karlie Russell har tatt bilder over hele verden. Men ingenting slår nordlyset i Lofoten.

Sammen driver paret fotofirmaet DK photography. Og for to år siden besøkte paret Norge. Favorittmotivet deres er nordlyset, og det er kanskje ikke så rart at de derfor la turen til Lofoten.

«Det er noe vi begge elsker. Det er en stor utfordring å ta gode bilder av nordlyset, men vi elsker utfordringen», forteller Karlie til TODAY. Hennes forlovede forteller at alle mennesker en eller annen gang burde bevitne det majestetiske lyset.

«Det er et surrealistisk øyeblikk. En nesten utenkelig ting som man kan bevitne på denne planeten. Det er noe alle burde få oppleve å se. Det er rett og slett trist at mange mennesker ikke vil få oppleve det, og det er litt av grunnen til at vi tar bilder av nordlyset.»

En spesiell overraskelse

Og da paret besøkte Norge i 2017 hadde Dale planlagt en helt spesiell overraskelse for Karlie. Han rigget til kameraet og forklarte at han ville at de skulle ta en selfie sammen. Men foran det spektakulære nordlyset gikk han ned på kne og fridde.

Resultatet av hva kamera fanget ser du nedenfor.

View this post on Instagram

A post shared by Dale & Karlie | Gold Coast 🇦🇺 (@dkphotographyau)

Bildet tok fullstendig av og ble plukket opp av media over hele verden. Tusenvis av mennesker delte og likte bildet i sosiale medier og man kan trygt si at de australske fotografene satt Norge på verdenskartet.

Dette nydelige bildet tok de av Hamnøy i Loftoen:

Tilbake i Norge

Siden den gang har paret vært tilbake i Norge og i januar besøkte de Tromsø hvor de nok en gang fikk tatt noen fantastiske bilder.

«5 timer etter mørket, med iskalde temperaturer men ingenting. Så kom plutselig denne eksplosjonen av grønt opp bak fjellene,» skriver de på Instagram.

«Gårsdagen var helt fantastisk!», skriver de til dette bildet:

For noen fantastiske bilder av vårt nydelige land! Trykk på deleknappen for å vise dem til venner og familie!

LES OGSÅ: Prisbelønnet portugisisk fotograf filmet Lofoten med drone – resultatet er magisk

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Alder ingen hindring – heller ikke på dansegulvet. Se den fantastiske dansevideoen

Dashrath Manjhi

Den utrolige historien om Dashrath Manjhi. Mannen som flyttet et fjell. Helt alene