søndag, desember 8, 2019
Hjernetrim Det første du ser på bildet avslører personligheten din

Det første du ser på bildet avslører personligheten din

-

Personlighetstester er alltid spennende. Og dette bildet er intet unntak. Det første du ser på bildet, sier nemlig visst nok en hel del om deg.

Det florerer av personlighetstester på nettet. Alt fra morsomme versjoner som «Hvilken grønnsak er du?» og «Hvem i Sex and the city» likner du på?», til litt mer seriøse tester som «Hvem er du på arbeidsplassen?» og «Hvilken type forelder er du?»

Uansett, slike tester er morsomme, og er et deilig avbrekk i hverdagen enten man sitter på jobben eller står over grytene og lager middag.

En optisk illusjon

Nå har det dukket opp en ny personlighetstest som er basert på en optisk illusjon. Bildet går nå viralt, og mange tusen har allerede testet seg selv. Testen ble først delt på Grinebibelen.

Testen er ganske enkel: Hva ser du først på bildet? Det inneholder nemlig minst to motiver.

Er du sta eller konfliktsky?

Ser du treet først?

I så fall er du en meget avslappet person som foretrekker å ta det med ro uten å ha for mye støy rundt deg. Du har en godt utviklet magefølelse som du alltid stoler på. Du unngår konflikter og trives best når alle kommer godt overens med hverandre.

Ser du tigeren først?

Da er du en meget besluttsom og bestemt person. Du står for dine meninger og beslutninger og forsvarer dem med nebb og klør. Selv om det kan føre til konflikter. Du elsker orden og hater rot.

Hva så du først? Treet eller tigeren? Og stemte analysen? Del gjerne for å se om dine venner får det samme resultatet som deg. Og er de enige i konklusjonen, mon tro?

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Brøytebilsjåfør advarer foreldre: – Dette er livsfarlig!

Terje Nilsen fra Tromsø har vært brøytebilsjåfør i over 20 år. Han har flere ganger kommet over snøhuler som barn har gravd i snøfonnene...

Dyrlegen stod klar med sprøyten som skulle avlive valpen. Da kom sjefen løpende inn og ropte: Stopp!

Lille Starfish ble funnet utendørs i San Francisco da hun bare var en liten valp. Hun klarte ikke å stå på beina sine. I...

Sykehuset fakturerte 40 dollar for hudkontakt mellom moren og babyen etter fødselen

Ryan Grassley hadde nettopp blitt pappa. Babyen hadde blitt forløst gjennom keisersnitt. Alt gikk fint, mor og barn hadde det bra. Men da han...