Hjem Kjendisnytt – Det har gått med noen kilo godbiter for å trene «Fra bølle til bestevenn»-Conan

– Det har gått med noen kilo godbiter for å trene «Fra bølle til bestevenn»-Conan

Maren Teien Rørvik er tilbake med det populære NRK-programmet «Fra bølle til bestevenn».

Her hjelper hundetrener Maren seks nye, bøllete hunder og eierne deres.

En av hundene hun hjelper i programmet er Conan. Han er en Presa canario, og hadde så store adferdsproblemer at det ikke var gitt at han ville kunne være med på hele serien.

Conan er «babyen» til Anne Mette og Ragnar Thoresen, og han betyr alt for dem. Hjemme er han rolig og snill, men ute forvandles han til en hund ingen kan være trygg på.

Da Maren traff Conan var hun redd for at hunden rett og slett er for farlig til å leve.

Hun var med Anne Mette og Ragnar på tur, og vi fikk se stor og sterk hund som utagerte voldsomt.

Om det gikk an å gjøre Conan til en trygg hund var også noe eierne, Anne Mette og Ragnar, var usikre på.

Det var Anne Mette som til slutt sendte inn en søknad for å bli med på TV-programmet, som en siste mulig løsning. Hun gjorde det uten at Ragnar visste om det.

– Jeg må jo innrømme at det var et lite nederlag å be om hjelp, men skulle vi beholde Conan var det ingen vei utenom, sier Ragnar til Oppland Arbeiderblad.

Avisa har møtt ekteparet og hunden deres Conan, som tidligere var gatas skrekk. Etter betydelige mengder godbiter og trening av både hund og eiere har både eiere og Conan funnet en ro som ikke var der tidligere.

Opptakene til «Fra bølle til bestevenn» ble gjort i tidsrommet mai til september i fjor, og det var en ny hund som kom tilbake til hverdagen etter opptakene.

Selv om Conan er mye roligere og det å gå tur nå er en hyggelig aktivitet, vet Anne Mette og Ragnar Thoresen at de hele tiden må trene og holde det de lærte på hundeskolen ved like.

– Det har gått med noen kilo godbiter og flere blir det, men det er det verdt, sier ekteparet til OA.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com