Hjem Fremhevet Det har vært tøft for mannen og barna

Det har vært tøft for mannen og barna

«Farmen kjendis» programlederen Dorthe Skappel (61) har levd nesten halve livet i rampelyset. Det har ikke alltid vært like lett.

Den siste tiden har Skappel ledet TV2-programet «Farmen kjendis», og selv om hun er ny programleder for dette programmet, har Skappel lang erfaring fra tv-bransjen. Da TV2 ble etablert på midten av 90-tallet var hun en av de profilene som kanalen satset stort på. Fra 1997 til 2022 leder hun programmet «God kveld Norge». Når det gikk av luften trodde hun av karrieren i TV-bransjen var over, og hadde ikke sett for seg en ny, stor programlederrolle.

– Jeg trodde at da jeg gikk av i «God kveld Norge», var min TV-tid over. Det var jeg helt innforstått med og rolig på. Jeg ble derfor kjempeoverrasket da jeg fikk jobben, den så jeg ikke komme i det hele tatt. Nå føler jeg meg lettet og takknemlig. Jeg håper og tror det kan bli noen fine sluttår, sier hun til Hjemmet.

Men medaljen har en bakside, og til Hjemmet forteller hun at det også har vært en påkjenning å være et kjent TV-ansikt i så mange år.

– For barna mine og mannen min, spesielt, har det vært veldig tøft å se meg i situasjoner hvor jeg ikke har hatt det bra. Det har vært det vanskeligste, forteller 61-åringen ærlig.

Årets sesong av «FARMEN KJENDIS»: Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2

Hvitt pulver i posten

Skappel forteller at det stort sett har vært fine og lærerike år i bransjen, men at det også har vært noen ubehagelige opplevelser.

– Det var en periode jeg fikk sånn hvitt pulver i posten og ingen visste hva det var. Politiet måtte åpne det for å undersøke – og barna fikk beskjed om å ikke åpne min post.

Men alt i alt så forteller Skappel at hun har følt seg godt ivaretatt av det norske folk.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com