Hjem Historier fra livet Det hjerteskjærende bildet: hunden blir funnet ventende på broen hvor eieren tok livet sitt

Det hjerteskjærende bildet: hunden blir funnet ventende på broen hvor eieren tok livet sitt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det blir ofte sagt at hunder er menneskets beste venn. En del av forklaringen bak ordtaket ligger nok i hunders genuine trofasthet til sine eiere. Og det stemmer så definitivt for denne hunden.

Den hjerteskjærende historien viser bilder av en hund som venter på eieren sin. På en bro hvor eieren tok selvmord.

Hunden venter på broen.

Fant sted i Wuhan

Bildene av hunden har den siste uken blitt delt på sosiale medier over hele verden. Og de stammer fra den kinesiske byen hvor koronaviruset først ble oppdaget, nemlig i Wuhan.

På broen Yangtze Bridge oppdaget en forbipasserende den sørgende hunden. Mannen tok bilder av den og publiserte på sosiale medier. Det var da arbeidere på broen kom med opplysninger om at hundens eier hoppet fra akkurat den samme broen 30. mai.

– Jeg hadde så lyst å hjelpe den, men den ville ikke ta imot noe, sier mannen til Chutian Metropolis Daily.

Hunden ville ikke ta imot vann eller mat, den stirret bare sorgløst gjennom gjerdet på broen.

Etter at saken ble kjent i kinesiske aviser dro eieren av Wuhan Small Animal Protection Association til broen for å ta seg av hunden.

Kinesiske aviser skriver at videoovervåkning fra broen bekrefter at hundens eier hoppet fra broen. Nå håper man at det hengivne dyret kan få en ny kjærlig familie.

– Vi prøver å finne et nytt hjem for hunden nå. Det ville vært for trist at en så lojal hund skal bo alene på gaten, sier eieren av Wuhan Small Animal Protection Association til Daily Mail.

For en hjerteskjærende historie. Den viser virkelig hvor mye lojalitet en hund kan ha ovenfor eieren sin – nå håper vi denne hunden får et godt hjem, det fortjener den.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com