Hjem Historier fra livet Det hjerteskjærende klippet ryster hele verden

Det hjerteskjærende klippet ryster hele verden

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

De menneskelige tragediene i Ukraina er endeløse. Nå sprer en ny video seg på sosiale medier. Den viser en liten gutt som gråtende går over grensa til Polen.

OBS: Denne artikkelen er oppdatert med en ny artikkel. Gutten er nå trygg i Polen sammen med familien sin!

Vi har sett mange dystre bilder fra Ukraina de siste ukene. De menneskelige tapene er enorme, og nå sprer en ny video seg på sosiale medier. Klippet viser krigens ekte ansikt og vi får se en gråtende gutt gå alene inn i Medyka, Polen, lørdag fra Ukraina.

Gutten bærer en sekk på ryggen og en kosebamse i en bærepose. Identiteten til gutten er ikke kjent, ei heller om hans familie er i nærheten. Som forelder er det vanskelig å se på videoen uten å få vondt i magen. Den bunnløse fortvilelsen til gutten sier alt om hva denne krigen gjør med menneskene i Ukraina.

LES OGSÅ: Alle i bomberommet blir stille når lille Amelia synger «Let it go»

FN opplyser at den russiske invasjonen av Ukraina har tvunget mer enn 2 millioner mennesker til å flykte fra landet. Og i tiden som kommer vil flyktningestrømmen bare øke. Tusenvis av mennesker fortsetter å strømme inn i nabolandene, inkludert Polen, Romania og Moldova. Mat, vann, varme og medisiner har blitt stadig knappere i Ukraina. FN har kalt situasjonen den raskest voksende flyktningkrisen i Europa siden andre verdenskrig.

Videoen som blant annet er lastet opp av britiske The Sun på Youtube ryster.

LES OGSÅ: Dyrene i Ukraina kommer seg ingen sted – Disse menneskene blir igjen for å beskytte dem

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com