Hjem Dyr «Det siste adjø»: Eldre kvinnes siste ønske om å kose med katten sin på sykehuset ble oppfylt

«Det siste adjø»: Eldre kvinnes siste ønske om å kose med katten sin på sykehuset ble oppfylt

I de siste timene av livet ønsket en eldre kvinne å bli trøstet av sin beste venn.

En bildeserie delt på Imgur viser øyeblikket hvor kvinnen ligger sammen med katten sin Oliver på en sykehusseng. Katten ligger i armen hennes og begge ser ut til å sove.

Noe av det siste den eldre kvinnen ønsket på dødsleie var å ta farvel med sin kjære katt. Ett av barnebarna dro derfor og hentet katten, og tok disse bildet av de to.

Det bittersøte øyeblikket ble delt med bildeteksten: «Hennes døende ønske var å se hennes beste venn Oliver en siste gang for å si farvel.»

Foto: Imgur

Det hjerteskjærende bildet har blitt sett mer enn 400 000 ganger.

Foto: Imgur

Det er vakkert å se et slikt øyeblikk og vi vet at kjæledyr kan være svært viktige for eldre mennesker av mange grunner.

Kjæledyr tilbyr selskap og kan hjelpe med å redusere følelser av ensomhet og isolasjon som noen eldre mennesker kan oppleve. De gir en følelse av hengivenhet og ubetinget kjærlighet som kan være svært beroligende. Og ikke minst kan det å ta vare på et kjæledyr gi rutiner og ansvar som kan hjelpe med å opprettholde mental klarhet.

LES OGSÅ: Her får den døende kvinnen oppfylt sitt siste ønske: – Du kan se i øynene hennes hvor mye glede det ga henne

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com