in ,

Det smertefulle øyeblikket hvor faren tar farvel med datteren sprer seg over hele verden

Den tårevåte avskjeden ved grensen til Ukraina har spredd seg rundt hele verden det siste døgnet.

Fedre i Ukraina står nå ovenfor det umenneskelig vanskelige øyeblikket; de må ta farvel med sine kjære mens de må bli igjen i landet for å kjempe mot Russland.

I løpet av fredag har det blitt kjent at ordren fra øverste hold er klar: Ingen mann mellom 18-60 år får forlate landet.


For familier skaper det hjerteskjærende øyeblikk, som vist i videoen som nå går viralt. I videoen får man se en far som tar et smertefullt farvel til sin lille datter – ingen av de vet hvor lenge det vil gå før de møtes igjen.

Videoen deles nå av tusener på sosiale medier, og i kommentarfeltet på Youtube kan man blant annet lese kommentarer som:

«Hjerteskjærende å se dette. Måtte gud beskytte dem og alle mennesker som er fanget i krigen. Jeg ber om umiddelbar opphør av volden og mitt hjerte banker nå for alle ukrainere som har blitt angrepet uten noen grunn mens vi alle ser den blodige dansen på gatene påført av Russland.»

En annen skriver:

«Herre, dette er så trist. Faren som gråter knuste meg. Dette er så ødeleggende, uten å vite om han kommer til å leve eller ikke. Jeg ber om at han gjør det og at han får se den lille jenta hans vokse opp.»

Våre tanker går nå til alle innbyggerne i Ukraina. Du kan se den sterke videoen nedenfor.

LES OGSÅ: Johaug og Klæbo nekter å delta i russiske renn

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Russland får ikke delta i Melodi Grand Prix

For mange italienere er norsk tørrfisk nesten like viktig som spagetti