søndag, februar 28, 2021

Det søte vennskapet mellom den smilende hunden og den gretne katten har tatt av på nettet

Mest lest nå

29 år gamle Rinsa Li fra New Zealand deler gjerne bilder av de to kjæledyrene sine – det har internett fått med seg, og duoen er blitt stormpopulære på Instagram.

Den seks år gamle samojed-hunden Casper og den to år gamle «gretne» katten Romeo trives godt sammen. Og matmor Rinsa Li tar ofte bilder av den herlige duoen.  

Faksimile: Instagram

I skrivende stund har det fluffy paret nesten 40.000 følgere på Instagram


Til tross for at de to dyrene ser ut til å kose seg i hverandres selskap, kan ikke Romeo kvitte seg med sitt morsomme, gretne utrykk. Ved siden av Casper som ser smilende glad ut, får det frem latteren hos folk.

Bildene på kontoen er av høy kvalitet. Matmor er selv fotograf, og hun og dyrene er ute på tur sammen to timer hver dag. Ofte besøker de kjente turistattraksjoner. Slikt blir det fascinerende bilder av!

– Jeg har alltid ønsket meg en katt, men var usikker på hvordan Casper ville reagere på det. Da en god venn fikk seg katt tok jeg med Casper for å møte katten, og det viste seg at han var veldig forsiktig og søt, så dermed begynte vi å se etter drømmekatten vår, forklarte eier Rinsa til Daily Mail.

View this post on Instagram

A post shared by Casper and Romeo (@casperandromeo)– Nå kan ikke de to være atskilt fra hverandre. Da jeg hentet Romeo hjem, skilte vi dem i nesten en uke, men Casper var veldig nysgjerrig.

I starten var Romeo litt nervøs siden Casper er så stor. Men det gikk seg fort til, og nå er det katten Romeo som er sjefen i huset.

LES OGSÅ: Hunden går med snøsko for første gang – reaksjonen er sett av millioner

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter