in

Det spesielle utseendet gjør at han kalles «den menneskelige Satan»

skjermbilde: instagram

Brasilianske Michel ‘Diabao’ Praddo er kjent som «den menneskelige Satan». Han har nylig fått bekreftet verdensrekorden for det høyeste antallet hornimplantater i hodet.

47-åringen har 33 hornimplantater i hodet, og har jobbet med å forandre utseendet sitt i en årrekke.

Nylig ble rekorden hans anerkjent av Guinness.


Daily Mail skriver at brasilianeren var i Milano, i Italia, i februar. Her fikk han verifisert den spesielle rekorden sin i TV-programmet «Lo Show Dei Record».

– Det var noe veldig spesielt og surrealistisk. Både det å komme inn i Guinness rekordbok og også det å reise til Europa var en drøm som gikk i oppfyllelse, sier han ifølge den britiske avisa til mediene i hjemlandet.

Hans omfattende kroppsmodifikasjoner og djevelske utseende har gjort Michel kjent som «den menneskelige satan».

View this post on Instagram

A post shared by Michel (@diabao.praddo)

Michel som selv er tatovør har praktisert faget i 25 år, har gått ett skritt videre for å forvandle utseendet sitt fullstendig. Han har gjennomgått flere operasjoner og prosedyrer.

I fjor gjennomgikk Michel en operasjon for å fjerne en langfinger og implantere et sett med sølvtenner i munnen. Det skal ha kostet rundt 10 000 kroner. Michel hevder også at han var den tredje personen i verden som fikk fjernet nesetippen.

I tillegg til hornene oppå hodet, har han også fire horn på hver side av hodet og en rekke implantater under huden på pannen.

Michel har også fjernet ørene, nesetippen, brystvortene og ringfingeren på venstre hånd. Mer enn 80 prosent av huden hans er dekket av tatoveringer, og han har også tatovert øyeeplene. Daily Mail skriver at brasilianeren skal ha spiste brystvortene sine etter amputasjonen.

Han håper å konkurrere om tittelen som «verdens mest modifiserte mann».

Kona Carol Praddo, som går under tilnavnet «demonkvinnen» har også gjennomgått et betydelig antall modifiseringer. Hun er spesialisert seg på kroppsmodifikasjoner og står bak flere av de modifikasjonene Michel har fått gjennomført.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Liva Ingebrigtsen åpner opp om mobbingen på skolen

Shaman Durek

Dureks mor om sønnen: – Han tar deg til lyset sitt, hvor han kan innsmigre seg og manipulere deg