Hjem Fremhevet Det spøker for Solskjærs fremtid i Manchester United – hastemøte i klubben

Det spøker for Solskjærs fremtid i Manchester United – hastemøte i klubben

Etter et 4-1-tap mot Watford er det hasteinnkalt til Styremøte i Manchester United.

Det var Times Sport som skriver at det skal være hasteinnkalt til styremøte i Manchester United i kveld.

Watford vant ifølge BBC Sports fortjent på Vicarage Road i kveld. United har kun en seier på sju kamper i Premier League, og fire av 21 mulige poeng.

– Vil Ole fortsatt sitte ved roret, spør BBC.

Hasteinnkallingen som Times Sport melder om kan tyde på at Watford-fansen kan få rett i sangen sin som lød «You’re sacked in the morning» (Du er sparket i morgen).

Times skriver at Manchester United har kalt inn til et hastemøte for å diskutere Ole Gunnar Solskjærs fremtid som trener i kjølvannet av klubbens kritiske 4-1-tap mot nedrykkstruede Watford.

Ifølge The Times skal nettmøtet ha starte klokken 19.00, og Solskjærs kompensasjonsvilkår skal visstnok være på agendaen.

Sent lørdag kveld melder Sky Sports at Solskjærs fremtid ikke er avgjort etter det ekstraordinære styremøtet lørdag kveld.

Manchester Evening News skriver ifølge VG at «mange av spillerne» regner med at Solskjær får sparken uten å navngi hvilke spillere det er snakk om.

Dette er ikke første gang Ole Gunnar Solskjær har vært i hardt vær, og britisk presse har spekulert i nordmannens fremtid som manager i Manchester United som han i sine glansdager som fotballspiller selv var med på å løfte til å bli en av Europas aller mest populære fotballklubber.

Men dagens nederlag på Vicarage Road mot nedrykkstruede Watford, kommer etter bitre tap på hjemmebane mot rivalene Manchester City og Liverpool.

Glazer-familien som eier Manchester United skal ifølge Times ha instruert klubben om å intensivere innsatsen for å overtale Zinedine Zidane til å ta over trenerjobben midt i sesongen.

Som VG påpeker er det allerede tirsdag bortekamp i Champions League mot Villarreal. Den kampen blir neppe særlig enklere enn møtet med Watford. United-spillerne leverte en ny pinlig forestilling, og nå er storlaget i nærmest fritt fall på Premier League-tabellen.

Etter kampen gikk Solskjær og spillerne tappert ute på gresset og takket bortefansen for kampen, som altså var en pinlig affære.

– Det er ikke mye å si. Det var flaut å se Manchester Unite spille som vi gjorde i dag. Det er ikke akseptabelt – måten vi spilte på og gjorde ting. Det er lett å skylde på manageren eller trenerteamet, men noen ganger er det spillerne. Vi må vise mye mer enn vi gjør, sa Manchester United-keeper David de Gea ifølge VG og BBC etter kveldens flaue tap.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com