søndag, oktober 24, 2021

Detaljene i det nye bildet fra kongehuset skaper mange reaksjoner

Mest lest nå

Nylig møttes den norsk kronprinsfamilien og den svenske kronprinsessefamilien. Og i den anledning ble det tatt et bilde som skaper stor begeistring.

I innlegget som er publisert på både det norske og svenske kongehusets Instagramsider kan man lese:

«Kronprinsparet og Prinsesse Ingrid Alexandra tilbrakte noen flotte sensommerdager på Gotland i Östersjöen sist helg, sammen med den svenske Kronprinsessefamilien.


Kronprinsparet har en tett og nær kontakt med de skandinaviske Kongehusene, og satt stor pris på besøket hos Kronprinsesse Victoria og Prins Daniel.»

Mange har latt seg røre over det nære forholdet mellom kongefamiliene. Det er godt kjent at kronprinsesse Mette-Marit og Victoria har et vennskapsforhold, men relasjonene mellom familiene skal være dypere enn som så.

– Familiene har et nært forhold, i tillegg til at de er i slekt, er de nære venner privat, har det svenske kongehusets informasjonssjef Margareta Thorgren sagt tidligere ifølge svenske Expressen.

Og på bildet er det ikke vanskelig å se at dette er to familier som kjenner hverandre godt. Prinsesse Ingrid Alexandra og prinsesse Estelle, er ekstra kjærlige. Se bare hvordan Ingrid Alexandra holder armene rundt den yngre Estelle.

Den eneste som ikke er med på bildet er Prins Sverre Magnus, uten at Kongehuset har oppgitt noen grunn for det.

Reaksjonene

Både nordmenn og svensker elsker det nye bildet av de to kongefamiliene. På Kongehusets Instagramsider har bildet snart fått 50.000 likerklikk og svært mange kommenterer hvor flott det er å se det nære vennskapet, og ikke minst forholdet mellom Ingrid Alexandra og Estelle.

«Et skjønt bilde, med en herlig og avslappende atmosfære ❣️ Godt å se det er et så varmt og godt forhold mellom nabolandenes kongefamilier 🥰Og ikke minst så koselig å se at fremtidens dronninger, Ingrid Alexandra og Estelle, er så gode venner, ser ut som de har et nært og godt forhold,» skriver en.

En annen skriver:

«Flott bilde 👍 Godt med gode og tette forbindelse for fremtidige kongelige i Norden.»

På den svenske Instagramsiden til Kungahuset er svenskene minst like begeistret.

«Jeg blir virkelig full av tårer av det fine bildet. Måten Ingrid Alexandra holder Estelle på, viser hvor nære de er hverandre», skriver en av svenskene.«

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter