Forsiden Viralt Dette armbåndet kan gi deg støt om du spiser for mye søtsaker...

Dette armbåndet kan gi deg støt om du spiser for mye søtsaker eller fastfood

Er du som meg så vet du at suget etter godteri eller fastfood jevnlig melder seg. Et nytt armbånd skal visstnok være behjelpelig med å begrense inntaket.

Armbåndet som blant annet er omtalt av svenske Aftonbladet kan nemlig gi deg elektrisk støt dersom du spiser for mye søtsaker eller fastfood.

godteri
En fristende skål, hvor man lett overspiser. Foto: Pixabay

Pavlok 2

Reklame

Armbåndet som finnes hos Amazon heter Pavlok 2 og er laget for å hjelpe mennesker med å kvitte seg med dårlige vaner.

Som man forstår av navnet har oppfinneren latt seg inspirere av den russiske fysiologen Ivan Pavlov som er kjent for å ha oppdaget fenomenet klassisk betinging da han forsket på hunder.

armbånd
Dette armbåndet gir deg støt om du spiser for mye godteri eller fastfood. Foto: Amazon

Kan brukes for å bli kvitt dårlige vaner

Pavlov fant ut at hunder produserer spytt når de skal få mat. Forskeren begynte derfor å ringe med en klokke hver gang hundene skulle få mat. Etterhvert oppdaget han at hundene dannet spytt bare de hørte lyden av klokken, uansett om de fikk mat eller ikke.

Forskningen til Pavlov har inspirert produsenten av Pavlov 2 til å lage et armbånd som skal gi mennesker en vond erfaring når man utfører sine dårlige vaner.

Aftonbladet skriver at armbåndet har mange funksjoner og kan stilles inn på en rekke dårlige vaner. Man kan for eksempel bruke armbåndet som vekkerklokke, det kan gi deg støt på et tidsinnstilt tidspunkt, eller det kan gi støt når du biter negler.

LES OGSÅ
David sitter seg på en fjelltopp og spiller «Amazing Grace» på panfløyte - den beste versjonen vi har hørt

Om du vil bli kvitt vanen med søtsaker eller fastfood må du enten være disiplinert nok til å gi deg selv støt hver gang du overspiser, eller du kan alliere deg med en venn eller partneren din som får kontroll over armbåndet og kan gi deg støt når du overskrider spisingen.

fastfood
Hva med å la en venn gi deg støt hver gang du spiser for mye fastfood? Foto: Pixabay

Tanken bak armbåndet er at om du får støt nok ganger når du utfører en spesiell handling, vil underbevisstheten din etterhvert styre unna denne handlingen og ikke ønske den burgeren, det smågodtet eller for den saks skyld; den snusen.

Har du noen venner som hadde hatt bruk for dette armbåndet? Tips dem om artikkelen da! 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT