mandag, oktober 26, 2020

Dette bildet av kronprinsen vekker oppsikt. Ser du hvorfor?

Mest lest nå

Åpenhjertig Jan Thomas om konflikten: – Jeg ble mobbet ut

For ikke lenge siden kjøpte Jan Thomas og kjæresten Harlem Alexander leilighet sammen. Nå forteller kjendisstylisten om hvorfor de måtte flytte....

Korona koster Europa 32.000.000.000.000 kroner

Rapporten som nylig ble lagt fram under World Economics Forums seminar viser at koronapandemien vil koste Europa 32.000 milliarder kroner innen utgangen...

Mange har hjemmekontor i disse dager. Da er det fristende å tilbringe arbeidsdagene i joggebukse eller andre koseklær som man ellers ikke kan bruke på jobb. Det gjelder også de kongelige.

Kronprinsparet gjør som resten av Norge, og tar mange grep for å redusere smittefaren. Spesielt siden kronprinsesse Mette-Marit har den kroniske lungesykdommen lungefibrose, hvilket gjør at hun er i risikogruppen.

Fredag kveld la kronprinsesse Mette-Marit ut flere bilder som en liten stemningsrapport fra hjemmet deres i disse korona-tider:


«God fredag. Her kommer noen bilder herfra i denne spesielle tiden. Hos oss er det hjemmekontor, telefonmøter, lekser, turgåing, bading og rutiner som holder moralen oppe. Haakon, barna og jeg sender mange gode tanker til alle som på hver sine vis holder hjulene i gang om dagen. En ekstra hilsen til dere som føler dere mer ensomme nå. Og til alle som har blitt syke: Måtte dagene bli lettere snart», skrev hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av H.K.H Mette-Marit (@crownprincessmm)

– Du må gi beskjed til Haakon

Men det var spesielt ett av bildene som fikk folk til å reagere.

«Du må gi beskjed til Haakon om at han har hull i buksa», skriver en, og sikter til et bilde der kronprinsen sitter foran pc-en sin.

Mette-Marit har ikke svart på kommentaren, men flere har hengt seg på. De fleste syns det er fint å se at også de kongelige kan slappe litt av og gå i hullete bukser når de har hjemmekontor.

– Det har holdt på å rable for oss

Mange kommenterte også at kronprinsparet så avslappet og harmonisk ut. På det svarte Mette-Marit at hun nok ikke hadde tatt bilder som representerer hele sannheten.

«Ikke alle de gangene det har holdt på å rable litt for oss alle denne uka», skrev hun, og la til:

«Men tur, rutiner og kos hjelper.»

Marius Borg Høibys kjæreste og samboer, Juliane Snekkestad, la også lagt igjen en kommentar der hun skrev at hun savnet svigermoren. Og Mette-Marit skrev tilbake at det var gjensidig.

«Gi Marius en klem», la hun til.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter