in

Dette bildet skaper diskusjon – hva ser du?

jesus

Av og til dukker det opp fenomener som får oss til å lure, finnes det en naturlig forklaring?

De fleste av oss kjenner vel noen som er svært religiøse, og som finner tegn på gud rett som det er i hverdagen. Men noen ganger dukker det også opp ting som kan få oss som er mer tvilende til å lure på hva vi egentlig ser.

Alfredo Lo Brutto, fra Agropoli, Italia, tok for to år siden et bilde av en skyformet figur, svevende over havet. Bildet har skapt en rekke diskusjoner på sosiale medier, og mange mener figuren nærmest er en kopi av Kristusstatuen i Rio de Janeiro, Brasil.


Da lontano………..

Posted by Alfredo Lo Brutto on Wednesday, March 27, 2019

Fotografen, Alfredo, har uttalt til Daily Mail: «Jeg ble trollbundet av synet. Jeg deler ikke ofte bilder på sosiale medier, men da jeg tok dette, følte jeg umiddelbart at jeg ville at andre skulle se det, fordi det var så vakkert. «

Bildet, tatt over det tyrrenske hav, har absolutt en likhet med den nevnte statuen, og folk på nettet diskuterer om synet av figuren har en dypere betydning.

Andre mener derimot at figuren bare er tilfeldig skyformasjon som drar nytte av lyset fra havet.

Uansett hva man måtte tro eller mene, det er absolutt et spektakulært fotografi; et som viser frem skjønnheten i verden vi lever i.

Tror du figuren er et religiøst tegn, eller du tror du det bare er tilfeldighetene som spiller oss et puss? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening.

Del gjerne det fantastiske bildet på Facebook slik at det kan sees av familie og venner.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Norsk forskning: Menn bør ta husarbeidet, kvinner har nemlig ikke godt av det!

Ella Ekorn fra Isfjorden tar nettet med storm – se de herlige bildene