fredag, juni 5, 2020

Dette bildet viser ekteparets siste kyss

Mest lest nå

Sliter du med tørre og slitne føtter? Sjekk ut dette geniale trikset

Det er nok ingen overraskelse at føttene våre er svært viktige kroppsdeler, og følgelig også trenger stell og pleie for å fungere optimalt. Sunne...

Ekteparet møttes da de var 7 år gamle. De ble først bestevenner, så kjærester og til slutt giftet de seg og stiftet familie. Dette bildet viser deres siste kyss, rett før ektemannen dør.

Det er parets sønn, Xu Yingwei som har tatt bildet. Han vant førsteprisen ved «Hong Kong Film Festival» med bildet som han har gitt tittelen «Goodbye Kiss». Det skriver Good Times.

Foto: Xu Yingwei


Det siste kysset

Xus far hadde vært alvorlig syk over i flere måneder. Til slutt havnet han i koma. Men en dag våknet han et kort øyeblikk. Kona hans satt ved siden av han, og han hvisket, nesten ikke hørbart: «Kyss, kyss».

Hans kone bøyde seg over sin elskede mann, og ga ham et kyss. Dette var deres siste kyss før han døde.

Foto: Xu Yingwei

Har hengt sammen siden de var 7

Xus foreldre møttes da de var 7 år gamle. De vokste opp sammen, og da de ble gamle nok, giftet de seg. Med årene fikk de både barn, barnebarn og oldebarn, og de har hatt et langt og lykkelig liv sammen.

Med årene ble Xus far gradvis svakere. Det ble jevnlige turer til sykehuset. Men hans kone passet på han og pleide han dag og natt. Etter hvert ble faren verre og han havnet til slutt i rullestol. Men hans kone trillet han rundt. De dro på turer sammen, på shopping, og de elsket å sitte på kafe og spille brettspill.

Foto: privat

Mistet en del av seg selv

Men til slutt ble Xus far så syk at han havnet på et pleiehjem. Hans kone fulgte med, og forlot knapt hans side. Til slutt døde han, 84 år gammel.

Xu forteller at moren hans stadig sitter og ser gjennom fotoalbumene sine på bilder av sin avdøde ektemann. Hun tar tapet av han svært tungt. Hun sier det føles som om hun har mistet den ene halvparten av seg selv. Men hun vet at hennes livs kjærlighet har det bra der han er nå.

Foto: Xu Yingwei

LES OGSÅ: Bestevenner gjennom 13 år – se hundens rørende farvel med eieren

129,790FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter