Hjem Kjendisnytt Dette blir den andre Ungkaren

Dette blir den andre Ungkaren

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Et av verdens mest kjente reality-konsepter, Ungkaren, returnerer til TVNorge denne høsten. Denne gangen vil det være to ungkarer med i serien – og nå er det klart hvem begge de to ungkarene er.

Det er 14 år siden en norsk versjon av Ungkaren gikk på TVNorge, og det er gjort noen få, men store endringer, når programmet skal på lufta igjen høsten 2023.

I januar ble det kjent at reality-konseptet Ungkaren vil returnere til norske tv-skjermer. Serien skal spilles inn på en lekker og eksotisk destinasjon, og et tjuetalls kvinner skal bo sammen mens de gjennom hyppig dating skal prøve å finne tonen med ungkarene. 

For det er nemlig to ungkarer med denne gangen, og jentene som melder seg på har på forhånd valgt hvem de har lyst til å prøve lykken med. Tirsdag avslører Warner Bros. Discovery som står for produksjonen hvem begge ungkarene er: Yoga- og akrobatikkinstruktøren Amadou Secka og piloten Alexander Lund er årets to ungkarer.

For to uker siden ble piloten Alexander Lund annonsert som én av to beilere i Ungkaren, som skal sendes på TVNorge høsten 2023. Alexander har tidligere jobbet med humanitært arbeid i Middelhavet og som flymekaniker. Nå jobber han som pilot og drømmer om en gang å bli kaptein. Først står derimot innspillingen av Ungkaren for tur. Alexander er fra Abildsø i Oslo og er aller mest fornøyd når han flyr, eller når han kjører rundt i Oslo-fjorden med den restaurerte båten sin.

Nå opplyser Warner Bros. Discovery at det er klart at Alexanders vennlige konkurrent blir 27 år gamle Amadou Secka. Det er nemlig to ungkarer med denne gangen, og jentene som melder seg på har på forhånd valgt hvem de har lyst til å finne lykken med.

Amadou Secka (27) fra Hamar bor i Oslo, og jobber både som yogainstruktør, akrobatikkcoach og som modell. 

Foto: Team Models

– Jeg er en aktiv fyr, og elsker nye opplevelser. Jeg tror Ungkaren blir et et eneste stort eventyr, og jeg gleder meg til en opplevelse som jeg sannsynligvis aldri kommer til å glemme. Jeg håper jeg kan finne noen jeg kan kalle et hjem, og jeg tror min historie vil bli rikere av dette, sier Amadou Secka.

Litt vill

Secka har drevet med idrett og turn på høyt nivå hele livet, og har selv erfart at samhold i kultur og idrett kan skape et trygt fundament i livet.

Ambisjonen hans er derfor å åpne et senter som kan gi vanskeligstilt ungdom et sted å høre til og til å vokse i, både fysisk og mentalt. Secka står støtt i seg selv og lever livet han ønsker, nå mangler bare den rette.

– Jeg leter etter en jente som er autentisk og ærlig, som er på plass i seg selv, tar vare på kroppen sin og er nysgjerrig på livet. Hun trenger ikke være lik meg, men må gjerne utfylle verdier og egenskaper jeg selv ikke har. Jeg kan være litt vill, så jeg trenger kanskje en som kan holde meg i tøylene og som tør å utfordre meg, sier Secka..

Leter etter friere

Det er 14 år siden en norsk versjon av Ungkaren gikk på TVNorge. Denne gangen skal et tjuetalls kvinner kjempe om å få rosene sine, men underveis i sjekkingen er det mulig for frierne å ombestemme seg for hvilken ungkar de er der for.

Dette kan åpne for enda flere følelser i sving hos både friere og ungkarer, og én etter én vil jentene forlate programmet, helt til hver ungkar skal dele ut sin siste rose.

Produksjonsselskapet avslører at castingen fortsatt er igang, og at de søker kvinner som vil være med i programmet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com