Hjem Helse Dette enkle trikset skal kunne lindre migrene

Dette enkle trikset skal kunne lindre migrene

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Elizabeth Hayes fra Indiana kom over et veldig enkelt triks som lindret migrenen hennes på bare få minutter.

Elizabeth har hatt migrene i mange år. Får hun et anfall, varer det i mange timer. Hun beskriver anfallene som så ubeskrivelig vonde at verken smertestillende eller migrenemedisiner virker. Det skriver nettsiden Fabiosa.

Derfor begynte hun å lete på nettet etter andre måter å helbrede migrene på. Da kom hun over et firma som solgte en spesiell type klype som skal stimulere det såkalte L.I 4-akkupunkturpunktet på hånden.

Brukte en matklype

Elizabeth hadde ikke denne klypen, så hun begynte å lete etter noe liknende som kunne brukes. Og i kjøkkenskuffen sin, fant hun en matklype. Hun satte den på hånden, mellom tommelen og pekefingeren, og så skjedde det utrolige: migrenen ble betydelig bedre etter bare et par minutter.

Migrene er en vanlig sykdom, og man regner at rundt 20 prosent av alle nordmenn har migrene. Slike matklyper Elizabeth brukte er ikke så vanlige i Norge, men en klesklype vil antakeligvis gjøre samme nytten.

Delte tipset på Facebook

Elizabeth delte tipset på Facebook, og på kort tid ble tipset en viral senasjon.

«Denne klypen reddet livet mitt i kveld. Jeg hadde et migreneanfall som startet for nesten tolv timer siden, og for omtrent en time siden ble det nesten uutholdelig. Jeg hadde brukt alle mine medisiner og triks jeg vanligvis bruker for å lette på migreneanfallet, men ingen ting virket. Jeg googlet rask «lettelse av migrene», jeg fant noe som kalles Aculief. Jeg kikket litt nærmere på det, og så at det var en klype. Jeg bestemte meg for å prøve det samme. Innen bare noen minutter, ble migrenen bedre, og innen 20 minutter var smerten redusert til halv styrke!! Jeg bestemte meg for å bestille denne tingen fra Amazon. Ville bare dele dette med alle, siden jeg vet at mange av dere også sliter med migrene», skriver hun.

Har du noen erfaringer med dette tipset? Bruk i så fall kommentarfeltet vårt på Facebook for å opplyse oss om hvordan det fungerte for deg. Og del gjerne tipset videre med venner som har migrene. 

LES OGSÅ: Andrea led av migrene i 25 år. Da hun droppet to ingredienser i kostholdet fikk hun livet tilbake

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com