Hjem Hus og hjem Dette enkle trikset vil gjøre dusjhodet ditt skinnende rent

Dette enkle trikset vil gjøre dusjhodet ditt skinnende rent

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å få dusjen til å skinne med dette trikset!

Rengjøring av dusjhodet kan ofte være en utfordring, men med et enkelt triks som involverer en plastpose og eddik, kan du gi dusjen din en etterlengtet oppfriskning. Her viser vi deg hvordan du enkelt kan fjerne kalkavleiringer og gi dusjhodet nytt liv.

Steg 1: Ta fra hverandre dusjhodet

Først må du skru av dusjhodet fra slangen. Dette gir deg tilgang til de indre delene av dusjhodet som ofte blir tettet av kalkavleiringer.

Steg 2: Forbered rengjøringsblandingen

Bland 200 ml vann og 200 ml eddik i en plastpose eller en beholder. Eddik fungerer som en naturlig kalkfjerner og bryter effektivt ned de harde avleiringene som samler seg i dusjhodet.

Steg 3: Plasser dusjhodet i plastposen

Plasser dusjhodet i plastposen eller beholderen med eddikblandingen. Forsegl posen eller beholderen godt med et gummibånd for å unngå lekkasje. La dusjhodet ligge i blandingen i flere timer, eller gjerne over natten, for best mulig resultat.

Steg 4: Skyll

Når tiden er ute, monterer du dusjhodet tilbake på slangen. Skyll bort eventuell gjenværende eddik. Nå vil dusjhodet være rent og fritt for kalkavleiringer, klart til bruk.

Se video for flere detaljer nedenfor:

  1. 151025761411 1
  2. dusj
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com