søndag, juli 12, 2020

– Dette er ansiktet til metamfetamin

Mest lest nå

Disse bilistene fikk en opplevelse for livet

En ekstra oppmerksom bilist fikk øye på den voksne grizzlybjørnen og hennes tre bjørnunger i skogen like ved den travle bilveien,...

Borghild eller Peder? 20 navn folk må begynne å kalle barna sine igjen

Vi har tatt en titt på SSBs navnestatestikk for gutter og jenter fra 1800-tallet og fram til i dag. Der fant vi mange juveler av noen navn som vi må begynne...

Cody Bishop (27) fra Missouri i USA begynte og ruse seg på heroin og metamfetamin. På bare sju måneder har han endret utseende totalt. Nå har moren hans delt et fortvilet innlegg på Facebook.

«Disse bildene er tatt syv med syv måneders mellomrom. Så kjapt blir man påvirket», skriver Codys mamma, Jennifer Salten-Tracy på Facebook, ifølge TV 2.

Innlegget er delt over 66.000 ganger over 28.000 har kommentert. Moren forteller at hun har holdt sønnens rusmisbruk hemmelig lenge, men at hun har kommet fremt til at dette er et samfunnsproblem vi må snakke om.


«Jeg har funnet ut at så mange andre folk og familier sliter med den samme sorgen, men at de ikke snakker om det. Dette er et viktig problem i dagens samfunn, og det er viktig at vi sammen prøver å fikse det», skriver hun.

Foto: facebook

Hjemløs i Las Vegas

Cody bor i dag i Las Vegas. Han er hjemløs, og moren forteller at hun ikke har hørt fra han på flere uker.

«Å høre om hvor fælt han har det, er vanskelig. Men ikke å høre fra han i det hele tatt, er verre. Uvitenheten er det som får folk til ikke å sove om natten», skriver moren.

«Jeg ber til Gud at han finner ut at hen er lei av å leve sånn som dette, og at han vil komme hjem og få hjelp», fortsetter hun.

Bildene nedenfor er tatt med syv måneders mellomrom. 

«Alle kjenner noen»

«Jeg vil bare si takk til dere som har snakket med han, og takk til alle for bønnene deres. Dette er ikke bare et problem som min familie har, men nesten alle kjenner noen som har en rus/heroin-avhengighet. Jeg ber om styrke til de som lider og healing til deres familie og venner», skriver moren videre.

Til slutt kommer moren med en oppfordring til sønnen:

«Cody, hvis du ser dette, vær så snill å ring oss. Vi elsker deg!»

LES OGSÅ: Da sønnen hennes døde, bestemte hun seg for å fortelle den stygge sannheten bak hans dødsfall

130,152FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter