in

Dette er de dystre prediksjonene Nostradamus har om den pågående krisen

Tilhengerne til den franske spåmannen Nostradamus tror flyktningekrisen vil eskalere.

Michel de Nostradame, best kjent som Nostradamus, var en fransk farmasøyt, astrolog og matematiker som levde fra 1503 til 1566. Han er spesielt kjent for diktsamlingen Les Propheties, som består av en rekke orakelvers.

Profetiene hans har fortsatt å fascinere mange, helt opp til vår tid. Den britiske avisa The Express trekker blant annet frem at Hitlers fremmarsj, terrorangrepene på World Trade Center, Kennedy-drapet og storbrannen i London i 1666 bare er noen av de historiske begivenhetene han ifølge tilhengerne sine skal ha forutsett.

Ifølge Store norske leksikon var Michel de Nostradame en anerkjent person i samtiden sin, og berømtheter som dronning Katarina av Medici, mor til Karl IX, var bare en av mange som søkte rådene hans.

Nå mener enkelte at strømmen av båtflyktninger til middelhavslandene og England er forutsett av den mystiske franske farmasøyten.

RELATERT: Dette er Nostradamus’ spådommer om hungersnød og krig i kjølvannet av klimaendringer

De hevder Nostradamus har kommet med en skremmende spådom om en økende migrantkrise, som kan være en referanse til strømmen av flyktninger som tar seg over kanalen fra Frankrike til Storbritannia.

Tilhengere av mystikeren har tolket det ene verset dithen at det skal forutse at kriger og væpnede konflikter i verden vil eskalere, noe som vil føre til sult i viktige sårbare regioner – og at verdens migrantkrise vil bli syv ganger verre.

I verset har Nostradamus bruk av begrepet «strender», noe tilhengerne hans mener kan referere til migrantene som ankommer kysten av Europa og Storbritannia med båt.

Verset de refererer til går slik:

“Of blood and hunger greater calamity,

Seven times appreste to the marine beach,

Monech of hunger, place taken, captivity.”

Det kan oversettes til:

«Av blod og sult større ulykke

Syv ganger forberdedt til havets strender

Etter mer sult kommer fangenskap»

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Påstår han fant Loch Ness-monsteret via et webkamera – du kan selv se videoene her

Studie viser at den beste medisin mot forkjølelse er sjokolade