in ,

Dette er de nye deltakerne i «Farmen kjendis»

farmen 2021

Innspillingen av «Farmen kjendis» er allerede i gang.

Tirsdag morgen avslørte TV 2 hvem som er de tolv deltakerne av årets «Farmen kjendis».


Allerede forrige uke startet innspillingen av den nye sesongen hvor blant annet Dorthe Skappel skal delta.

– Jeg ble spurt i andre sesong om jeg ville være med, og var vel egentlig ganske klar for det. Men så var det mye som skjedde og som gjorde at det ikke ble noe av, uten at jeg vet hva det var, sier Dorthe til Dagbladet før hun forteller mer om skepsisen.

– Etter det var jeg ganske glad for at jeg ikke ble med – verken da eller de øvrige sesongene. Fordi jeg var småengstelig for å bli satt i en situasjon med mange mennesker man ikke kjenner godt. Jeg ble skeptisk.

Men nå er hun altså meldt på. Sammen med 11 andre kjendiser.

Dette er årets deltakere av «Farmen kjendis»:

Dorthe Skappel (58)

Kjersti Grini (50)

Adam Ezzari (22)

https://www.instagram.com/p/CPQzFPVsISO/

Isak Dreyer (22)

Ingrid Simensen (27)

Niklas Barli (32)

Shabana Rehman (44)

Heine Totland (50)

Øyunn Krogh (25)

Vebjørn Selbekk (52)

Sophie Elise Steen Isachsen (26)

Jahn Ivar «Mini» Jakobsen (55)

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

TIX på topplistene i Storbritannia

Mette-MArit

Kronprinsesse Mette-Marit i ny video: Klar oppfordring til alle foreldre